Nytt Quality Hotel i Ålesund! Den 1. september 2018 tar Strawberry over driften av Radisson Blu Ålesund. Hotellet vil overraskende nok få navnet Quality Hotel™ Ålesund. Les mer om hotellet og deres store konferansemuligheter nedenfor

deluxe-havutsikt-quality-hotel-alesund
Fortryllende utsikt fra soveplassen på Quality Hotel Ålesund

Vi elsker Ålesund!

Quality Hotel Ålesund blir vårt tredje hotell i byen! Fra før av har vi Quality Hotel Waterfront, og Hotel Brosundet som er et av våre frittstående hotell. Faktisk ser vi en likhet i to av bygningene.. Gjør dere også det? Alle tre har minst en ting til felles – nemlig sjøutsikt! Quality Hotel™ Ålesund åpner dørene 1. september 2018.

Hotel Brosundet – en perle i sentrale Ålesund

Quality Hotel Waterfront – et hotell med fantastisk utsikt

– Det er alltid med stolthet vi ønsker nye hotell velkommen i Strawberry-familien, men dette er ekstra gledelig. Vi merker godt at Ålesund bare vokser i popularitet, både blant nordmenn og turister, og vi ser frem til å kunne tilby våre gjester et nytt hotell med stort potensial og ypperlig beliggenhet like ved hurtigrutekaien, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Strawberry.

Quality Hotel + Konferanse = Perfekt match

At hotellet skulle bli en del av Quality Hotel var selvsagt. Store konferansemuligheter på 650 kvm, med en bankettsal på 260 kvm innregnet. Med plassering midt i sentrum, men likevel med sjøen som nærmeste nabo, ligger alt til rette for at Quality Hotel Ålesund blir et sted både sunnmøringene, businessgjester, fritidsgjester og turister vil møtes og trives.

Når sjekker du inn?

Les mer om hotellet og book ditt neste opphold på Quality Hotel Ålesund her!

outdoor-terrace-ocean-view-quality-hotel-aalesund


Fakta om nye Quality Hotel Ålesund

Antall rom: 131 rom og suiter

Konferensefasiliteter: 11 møterom fordelt på 650 kvm

Andre fasiliteter: Restaurant, takterasse, bar & treningssenter