Dette er forslag til hva dere kan gjøre for å bryte ut av det samme gamle. For å se hverandre igjen, de menneskene dere var den gang da dere falt for hverandre. Da hjertet hoppet over et slag når dere kom borti hverandre. Dette er ting dere som kjærester kan finne på for å bli nyforelsket igjen.

Kjærestepar på Clarion Hotel Aviapolis

1. Overnatt i et fyrtårn i Ålesund og fyr opp stemningen


Ålesunds mest spesielle hotellrom er ikke et klassisk hotellrom, men et fyr ytterst på moloen ved innløpet til byen. Her er det bare dere to og Atlanterhavet. Bor dere her mens Vestlandet byr på en storm som bare Vestlandet kan, kan dere krype inn i hverandres varme favner mens bølgene ruller opp over fyrtårnet.


Om morgenen får dere levert en luksuriøs frokostkurv på døra. Maten kan dere spise i den spesialbygde senga som tar opp halve andreetasje og som har utsikt over Godøya og Atlanterhavet. Pass på så dere ikke drukner i hverandres øyne.


Les mer om Molja fyr og Hotel Brosundet i Ålesund her.


Molja lighthouse Hotel Brosundet_16_9Romantiske Molja fyr gir dere en opplevelse utenom det vanlige.


2. Bryt hverdagsmønsteret med en “hvernatt”-staycation


Mandag: Knekkebrødfrokost, jobb, middag, Netflix, leggetid. Tirsdag: Rekker ikke frokost, jobb, middag, pakke bagen, HBO, leggetid. Onsdag: Jobb, dra til byens beste hotell for innsjekk, ut på romantisk restaurant, tilbake til hotellet for en natt i ukas mykeste dyner. Torsdag: Speilegg, croissant og melon til frokost, jobb…


Kvalitetstid trenger ikke kreve noe mer planlegging enn en natt på hotellet som er nærmest dere. Hopp ut av kalenderen og lag litt minner midt i en vanlig uke.


3. Lek lokale på Kungsholmen i Stockholm


Kungsholmen er et nydelig boligområde som ligger på en øy midt i Sveriges hovedstad, og bydelen kan best beskrives som Stockholms Frogner. Flytt inn på Clarion Hotel® Amaranten for en natt eller to eller tre, så bor dere midt i nabolaget. Gå hånd i hånd gjennom gatene og gå i ett med de lokale. Lat som dere også er innfødte og forestill dere hvordan livet ville sett ut hvis dere faktisk bodde der.


Kungsholmen - buildings by river at sunset_16_9Kungsholmen – hjemmet deres for en natt.


4. Piknik og dype samtaler


Noen ganger må man bare tvinge seg til å gå under overflaten, snakke om noe annet. Uansett hvor lenge dere har vært sammen så kommer dere aldri til å klare å bli 100 % kjent med hverandre. For dere vokser og endres konstant. Prioriter å stille hverandre de dype spørsmålene, og lytt når den andre svarer. Kanskje lærer du noe helt nytt om partneren din?


Bruk for eksempel disse 36 spørsmålene som utgangspunkt for en god samtale. Eksempler på spørsmål: Hvis du kunne endre noe ved hvordan du ble oppdratt, hva ville det vært? Hva er det største du har oppnådd i livet? Huset ditt, med alt du eier, brenner opp. Etter å ha reddet dine kjære og husdyret ditt, hva er den siste gjenstanden du ville valgt å redde hvis du bare kunne velge en?


Ta med et teppe, noe god snacks og finn dere en gressflekk å sitte på. Tett i tett med naturen og hverandre.


5. Dra på spa og få det bra


Kle av dere jobb, hverdagskabal og atter et spørsmål om “hva skal vi ha til middag i dag?”. Kle på dere badekåpene. Nå skal dere senke skuldrene, finne hvilepulsen, roe pusten og være bare dere to. Nære uten all hverdagsstøy mellom dere.


Vil dere få en totalt annerledes opplevelse enn det som er dagligdags, er Yasuragi stedet. På spahotellet tjue minutter utenfor Stockholm får dere en japansk helhetsopplevelse. Dere har på dere en yukata, en bomullskimono, under oppholdet, og dere kan bevege dere mellom varme kilder inne og ute, behandlinger, badstuer og en stillhetslounge. Etterpå kan dere velge mellom to restauranter og en sake-bar (middagen spiser man i yukataen).


Ønsker dere å bli i Norge, har vi noen utrolige spa-hotell også her: Farris bad i Larvik og Son Spa i… Ja, Son. Her kan du se alle hotell med spa!


Yasuragi: Japanese outdoor poolsVarme utendørskilder på Yasuragi.


6. Brennhett begjær i Bergen


Ta med deg din kjære og gå i dvale! Kjøp en romantisk pakke hos Quality Hotel™ Edvard Grieg, tjue minutter unna Bergen sentrum. Pakken består av en deluxe juniorsuite, fruktfat, en flaske musserende, frokost servert på rommet og seeen utsjekk.


Send forespørsel om romantisk pakke!


7. Nattvandring opp til soloppgang over Preikestolen


Snu døgnet og forholdet på hodet et øyeblikk. Stå opp tidlig på natta (eller ikke legg dere) og gå opp Preikestolen for å møte soloppgangen. Når dere etter omtrent to timers gåtur står på toppen, får dere oppleve solen som sakte farger himmelen og fjorden. Opplevelsen av å være oppe på Preikestolen og beundre himmelens fargepalett mens alle andre fremdeles sover, vil føre dere nærmere hverandre.


Soloppgangstur til Preikestolen og hotell i Stavanger kan du booke som en pakke her.


PreikestolenDet er ikke vanskelig å forstå at Preikestolen er en av Norges største attraksjoner.


Mer romantisk lesestoff