I starten av desember stod det 190 ensomme trær rundt omkring i våre lobbyer. Til slutt stod de som ekte juletrær med sammenlagt 60 200 gaver under seg. Som et resultat av givernes gavmildhet har Strawberry donert 602 000 kroner til UNICEF.

Ensomt juletre søker gaver
Et juletre i godt selskap av gaver.

En juletradisjon


Julen forbindes med tradisjoner, varme, god mat og gaver. Dette er dessverre ikke realiteten for alle. Derfor er vår juletradisjon å samle inn gaver til barn som trenger litt ekstra julemagi, gjennom kampanjen Ensomt juletre søker gaver. For hver gave som blir lagt under treet, donerer vi 10 kroner til UNICEF.


Resultatet i 2018 – utrolige 60 200 innleverte gaver – førte til at 602 000 kroner ble donert til UNICEF-prosjektet Sweet Dreams, som jobber for å bekjempe menneskehandel.


Resultatet av årets gavmildhet


Her til lands var givergleden størst i Trondheim. Comfort Hotel® Trondheim og Clarion Hotel® Trondheim samlet sammenlagt inn 4400 julegaver til nærmiljøet. Hotellet som samlet inn aller flest gaver i 2018, ble Clarion Hotel® Örebro i Sverige – hele 3005 innpakkede presanger ble levert i hotellets lobby. WeCare-ambassadør og ansvarlig for “Ensomt juletre” hos hotellet har dette å si om det fantastiske engasjementet:– For mange lokale har det blitt en tradisjon å legge gaver under treet vårt, og de er så glade for at de kan hjelpe oss å hjelpe. Det er også førskoleklasser som kommer med gaver og som prater om hvor forskjellig barn kan ha det. I år var det i tillegg flere bedrifter i Örebro som valgte å donere verdikort i stedet for å gi julegaver til sine ansatte. Det varmer!– Natalie Norberg, Clarion Hotel® Örebro


lonely-christmas-tree-notes.jpg


Gavelapper i grenene


For det var ikke bare mulig å gi gaver, man kunne også gi verdikort. Der var det Quality Hotel™ Galaxen i Borlänge i Sverige som fikk inn flest donasjoner fra og til lokalsamfunnet – mer enn 2000 verdikort ble hengt på treet deres!


Her kan du se hvilke organisasjoner de forskjellige hotellene har valgt å samarbeide med. Tusen takk for engasjementet og omtanken!