Fra middelalderkirker i Visby og japanske bad i Sverige, til slående arkitektur i den finske hovedstaden til Norges dype fjorder - Norden tilbyr mange fantastiske konferansefasiliteter. Vi har laget en liste over noen av de kuleste konferanserommene i Norden.

Cl-Helsinki-Ulappa

Norge


Clarion Hotel® Trondheim


view_clarion_trondheim_16_9Slående utsikt fra skybaren på Clarion Hotel® Trondheim.


I Norges tredje største by ligger Clarion Hotel® Trondheim vakkert plassert ved Trondheimsfjorden. En helt perfekt beliggenhet for å utforske den nærliggende bykjernen og naturen rundt, før du nyter en hyggelig kveld på restauranten og skybaren med Trondheims beste utsikt. Hotellet er også et av Skandinavias største kongresshotell, med konferansefasiliteter på til sammen 3 000 kvm.


hoff-panoramaHoff Panorama gir deg lyst til å konferere i en evighet.


Apropos utsikt, så tilbyr konferanserommet, Hoff Panorama, en fantastisk utsikt over fjorden fra niende etasje. Her bør man absolutt gi seg selv et øyeblikk til å ta inn den vakre utsikten før man setter i gang dagens møte. Rommet har store panoramavinduer fra gulv til tak, og en kapasitet på opptil 20 personer.


Book ditt konferanserom på Clarion Hotel® Trondheim her.


Clarion Hotel® Trondheim: • 400 hotellrom

 • 19 konferanserom/-lokaler

 • Restaurant: The Rooftop

 • Bar: Living Room

 • Parkering: Ja


THE THIEF - Oslo


facade-the-thiefTHE THIEFs navn gjenspeiler hotellets beliggenhet på Tjuvholmen.


På Tjuvholmen i Oslo ligger boutiquehotellet THE THIEF, et fortryllende hotell fylt med eleganse og stil. Hotellet ser utover Oslofjorden og innredet med nøye utvalgt design og kunst.


thieffjordElegant design gjennomsyrer både Fjord og de andre møterommene.


Søker du etter noe eksklusivt er møterommet, Fjord, som skapt for deg og din konferanse. Rommet er luksuriøst innredet, og de store panoramavinduene lar lyset strømme inn og gir en luftig og atmosfære. Som navnet hentyder ser det utover Oslofjorden, og rommet har til og med tilgang til en helt privat takterrasse med 360 graders utsikt over Oslo og fjorden. Fjord har plass til opptil 40 personer, mens takterrassen tar hele 90.


THIEF ROOF FJORDUtsikten er majestetisk fra den eksklusive takterrassen med tilgang fra Fjord.


Book ditt konferanserom på THE THIEF her.


THE THIEF: • 116 hotellrom

 • 6 konferanserom/-lokaler

 • Restaurant: Thief Roof Grill og Thief Foodbar

 • Bar: Thief Bar og Thief Roof Bar

 • Parkering: Nei
Sverige


Yasuragi - Stockholm


Yasuragi: Japanese outdoor poolsDe japanske badene på Yasuragi.


Yasuragi, men er ikke det et spahotell?" undrer du sikkert nå. Joda, det stemmer. Et av Sveriges mest anerkjente spahotell, til og med. Men det finnes selvfølgelig også konferansemuligheter her, for hva er vel bedre å kombinere møtene med enn et japansk bad for å roe ned nervesystemet og få stresset til å renne av for å tillate de beste ideene å flyte fritt?


Yasuragi: Conference room, MangaKonferanserommet, Manga, går i sterke farger og veggene er prydet med japanske mangafigurer.


Hele Yasuragi er inspirert av Japan - alt fra det unike japanske badet til innredning, mat og bakgård. Og likeså konferanserommene. Det lille rommet, Manga, er inspirert av nettopp tegneseriestilen med samme navn, og er prydet med sterke farger og små figurer. Konferanserommet, Fuji, er en større variant som rommer opp til 400 personer. Her går innredningen i takt med den roligere delen av japansk kultur, fylt med vakre detaljer.


Yasuragi: Conference room, FujiDen vakre konferansesalen, Fuji, er perfekt for større selskap som søker noe ekstra.


Kommer du hit på konferanse inngår alltid inngang til det vakre japanske badet med forskjellige varme kilder både innendørs og ute i naturen.


Book ditt konferanserom på Yasuragi her.


Yasuragi: • 191 hotellrom

 • 24 konferanserom/-lokaler

 • Restauranter: Teppanyaki Kiri, veganske Saishoku og to á la carte-matsaler

 • Barer: Totoro Sake Bar og Cocktail Bar

 • Parkering: Ja


Clarion Hotel® Wisby


Sommarbild Clarion Hotel Wisbys fasadClarion Hotel® Wisby, midt i den eventyrlige middelalderbyen.


Med perfekt beliggenhet innenfor bymuren i Visby ligger Clarion Hotel® Wisby. Gotland, denne magiska øya midt i Østersjøen, lokker årlig mengder av turister til sitt vakre landskap og sterke kultur - framfor alt i sommermånedene. Men du visste kanskje ikke at Clarion Hotel® Wisby også tilbyr fantastiske konferansemuligheter ellers på året også?


outdoor-event-wisby-hotel-visbyTa en minglepause i den skjønne bakgården utenfor Paviljongen.


Ved hotellets bakgård ligger Paviljongen, et uterom med plass til alt fra 200 til 400 personer, avhengig av typen arrangement. Den idylliske bakgården skaper en avkoblende atmosfære og gjør at Paviljongen også passer utmerket for bryllup og dåp.


Et annet alternativ er den fortryllende Spegelsalen som er klassisk innredet og veldig praktisk utformet. Her finnes det plass for opptil 150 personer. Ta gjerne en titt på Selma City Spa som du også finner på hotellet.


cl wisby conference meeting spegelsalenVakre Spegelsalen har en klassisk og nostalgisk innramming.


Book ditt konferanserom på Clarion Hotel® Wisby her.


Clarion Hotel® Wisby: • 212 hotellrom

 • 8 konferanserom/-lokaler

 • Restaurant: The Social Bar & Bistro

 • Bar: Living Room

 • Parkering: Ja
Finland


Clarion Hotel® Helsinki


CL Helsinki: ExteriorClarion Hotel® Helsinki strekker seg hele 78 meter over havet.


Clarion Hotel® Helsinki strekker seg høyt over bygningene omkring. Det vakre tårnet byr blant annet på takbasseng, skybar, restaurant og konferansefasiliteter.


CL Helsinki_ Conference room, viewModerne konferanserom med fantastisk utsikt over Helsinki på 16. etasje.


CL Helsinki: Conference room, sunsetMed denne utsikten kan det bli vanskelig å konsentrere seg.


Konferanserommet, Ulappa, ligger på 16. etasje og rommer opptil 60 personer. Rommet har en moderne innredning med vindu fra gulv til tak og en utsikt som får de fleste til å måpe. Derfor kan vi ikke garantere 100 % konsentrasjon, men vi lover at kreativiteten og ideflyten vil nå nye høyder.


Book ditt konferanserom på Clarion Hotel® Helsinki her.


Clarion Hotel® Helsinki: • 425 hotellrom

 • 14 konferanserom/-lokaler

 • Restaurant: The Social Bar & Bistro

 • Barer: Sky Room og Living Room

 • Parkering: Ja