Ønsker du tips til hvor du kan gå for å møtes over en drink eller to, uten å måtte gå gjennom hele Andra Långgatan? Her er listen over våre egne kvalitetstestede hotellbarer i Gøteborg.

Bartender squeezing lemon
Fantastiske drinker, et par gode venner og herlige omgivelser å tilbringe kvelden i. Hva mer kan du ønske deg?

Göteborgs beste tilbud

Tips til aktiviteter, restauranter, tilbud og andre ting du ikke vil gå glipp av!

Midt i sentrum av Gøteborg er det ikke mangel på vannhull. Andra Långgatan og kvartalene innenfor vollgraven er viden kjent for sine barer, nattklubber og restauranter. Perfekt for en kveld med barhopping. Men Gøteborg har flere gullkorn å tilby for deg som ønsker å oppleve byen over en drink. Vil du ha tips? Her er listen over våre egne kvalitetstestede hotellbarer.


1. TaKeT, Comfort Hotel® Göteborg - prisbelønt takbar


Skeppsbroplatsen 1


Rett ved kaien ligger Skeppsbrohuset, som har fått en makeover og rommer Comfort Hotel® Göteborg, et av byens mest luksuriøse hotell. OGBG Bar & Restaurant serverer østindisk inspirert mat, og drikke som passer enten til maten eller til samtalen du har med selskapet ditt. Om sommeren bør du absolutt ikke gå glipp av TaKeT – takbaren med utsikt over Gøteborgs havneinnløp. The Rooftop Guide har kåret TaKeT til verdens beste takbar, takket være de ulike arrangementene som avløser hverandre gjennom sommeren, og som gjør hvert besøk til en ny opplevelse.


TaKeT Comfort Hotel City Göteborg_16_9Den internasjonalt anerkjente takbaren TaKeT er utvilsomt populær, kanskje takket være alle arrangementene som gjør hvert besøk til en ny opplevelse.


2. Postbaren, Clarion Hotel® Post - den naturlige møteplassen for festglade


Drottningtorget 10


Ved siden av Gøteborgs sentralstasjon ligger det historiske posthuset som har vært hotell i over 10 år. Clarion Hotel® Post har i årenes løp blitt det naturlige stedet å besøke for en kveld med deilige drinker, god mat og GOD stemning. I tillegg til hotellets populære restauranter, VRÅ og Norda, kommer Postbaren, som serverer spennende drinker og sitt eget øl. I sommermånedene åpner Terrassen opp med uteservering på et solsikkert sted.


Postbaren Clarion Hotel Post_1_1I tillegg til eget øl tilbyr Postbaren et stilsikkert og innbydende interiør, som skapt for en kveld i gode venners lag.


3. Avalon Hotel - kvalitetsdrinker i designmiljø


Kungstorget 9


Vårt feng shui-sertifiserte designhotell, Avalon Hotel, ligger på Gøteborgs beste adresse, og hotellets bar gir konkurrentene i nærheten en heftig kamp. Her samles både lokalbefolkningen og turister. White Guide mener at drinkene holder høy klasse, og vi kan ikke annet enn å være enige.


Facade night Avalon Hotel_16_18Det er umulig ikke å legge merke til hotellets dramatiske fasade når du passerer Kungstorget, uansett tid på døgnet.


4. Quality Hotel™ Panorama - vær sosial rundt selskapsspill og shuffleboard


Eklandagatan 51-53


Et steinkast fra Liseberg, Svenska mässan og Universeum ligger Quality Hotel™ Panorama. I Lobbybaren serveres kaffe, drinker og snacks, men det beste er at du kan spille shuffleboard eller selskapsspill mens du tilbringer tid med selskapet ditt hele kvelden. I Mellosesongen kan du også leie et eget karaokerom og skjemme ut (eller skremme bort) vennene dine med egen vakker sang!


Shuffleboard Quality Hotel Panorama, Gothenburg_16_9En drink og et parti shuffleboard eller selskapsspill med et par gode venner. Høres det ikke ut som en drøm?


5. Odins TAK, Clarion Collection® Hotel Odin – avslappet takbar


Odinsgatan 6


I nærheten av sentralstasjonen finner du en annen takbar. Også Odins TAK har fått anerkjennelse av The Rooftop Guide, men her staves det hele b-e-k-v-e-m-t. Loungemøbler, solsenger og et avslappet miljø bidrar til en gjennomgående behagelig opplevelse når solen varmer.


Roof terrace bartender Clarion Collection Hotel Odin_16_9Kanskje er ikke dette synet som møter deg midt på vinteren, men hold ut, snart er sommeren her. Bare vent.


Andre kvelder er det første etasje på Clarion Collection® Hotel Odin du skal begi deg til. Moderne funkisstil rammer inn hotellbaren og lobbyen. Deilige lenestoler og en åpen peis gjør at du gjerne blir værende hele kvelden.


Clarion Collection Hotel Odin lobby sofa fireplace_16_9I sofaen ved den åpne peisen på Clarion Collection® Hotel Odin sitter du gjerne hele kvelden i gode venners lag.


6. Comfort Hotel® City - åpent døgnet rundt


Drottninggatan 63-65


Comfort Hotel® City har en Barception som er åpen døgnet rundt (selv om det ikke serveres alkohol 24/7). Det er et behagelig og avslappet sted å møte vennene dine på før dere begir dere ut på byen – eller som et siste stopp på veien hjem. Eller så blir dere værende hele kvelden. Her kan dere spise, drikke og møtes i et avslappet miljø.


Barception full of people Comfort Hotel City_16_9Visste du at Barception står for bar og resepsjon? Her kan du både sjekke inn og slappe av med en drink eller noe å spise.


Comfort Hotel City Göteborg lounge area_16_9Med behagelige lenestoler og hyggelig selskap er det faktisk ingen grunn til engang å forlate hotellet.
Tips til overnatting i Gøteborg


Nå er du klar for en kveld på byen. Men hvor skal du sove? Her finner du alle våre hotell i Gøteborg.

Göteborgs beste tilbud

Tips til aktiviteter, restauranter, tilbud og andre ting du ikke vil gå glipp av!