Medlemskap

Partnertilbud

Trenger du karriererådgivning eller studieveiledning?

Karrierehuset tilbyr karriererådgivning og studierådgivning for de som er uten jobb, ønsker å skifte karriere eller trenger hjelp med studievalget. Nå kan du tjene bonuspoeng når du handler karrieretjenester fra Karrierehuset.

Karrierehuset har siden starten i 2006 vært en del av Career Star Group, en av verdens ledende globale tilbydere av karriereveiledning og outplacement. Ønsker du å endre karriereretning, eller har behov for annen type karriere- eller studieveiledning, er Karrierehuset klare til å hjelpe deg.

Tjen 1 poeng per brukte krone hos Karrierehuset

Karrierehuset har hjulpet tusenvis av mennesker med å komme seg raskt ut i ny jobb eller med å finne riktig studieretning. Les mer om hva Karrierehuset tilbyr her!

Karrierehuset tilbyr profesjonell rådgivning og bruker effektive strategier for å finne din neste jobb eller for å hjelpe deg med studievalget ditt. Blant tjenestene som tilbys finner man blant annet ulike karrierepakker, intervjutrening og studieveiledning. Du kan også booke en gratis karrieresamtale med en sertifisert rådgiver. All rådgivningen foregår enten fysisk i Karrierehusets lokaler i Oslo, eller digitalt via Zoom.


For hver krone du handler for hos Karrierehuset, tjener du 1 bonuspoeng. Poengene vises på kontoen din etter at kjøpet er registrert. Les mer om de ulike pakkene og hva de inneholder, samt legg inn en bestilling, via lenken under.