Medlemskap

Partnertilbud

Bytt til Ishavskraft og få en av markedets beste spotprisavtaler + 10 000 bonuspoeng

Spar penger på strøm og tjen bonuspoeng i tillegg! Bytt strømleverandør til Ishavskraft, og få 10 000 bonuspoeng i velkomstgave. I tillegg vil du få 6 000 bonuspoeng per år for å være kunde. Det vil si 500 bonuspoeng hver gang du betaler strømregningen din!

Dette er avtalen du får

Strømavtalen «Spotpris i Strawberry» har 29 kr i månedlig fastbeløp og 7,12 øre/kWh i påslag, inkludert alt av mva og elsertifikat. Avtalen har seks måneder bindingstid, men hvis du ønsker å avslutte avtalen før det betaler du 100 kr i gebyr for hver måned som er igjen av bindingstiden.

That's it, ingen skjulte vilkår eller gebyr! Det er enkelt å bytte, og Ishavskraft fikser alt for deg. Du kan også enkelt følge med på forbruket ditt i Ishavskraft-appen.

For hver medlemsavtale på strøm du har, får du:

  • 10 000 bonuspoeng i Strawberry i velkomstgave
  • 500 månedlige bonuspoeng for hver gang du betaler strømregningen din, 6 000 bonuspoeng årlig
  • Muligheten til å få 20 000 bonuspoeng ved kjøp av ferdig montert varmepumpe fra Ishavskraft

Om Ishavskraft

Ishavskraft er en av Norges største strømleverandører, og de har et bankende hjerte for kundene sine, naturen og omgivelsene. Ishavskraft brenner for lave priser, gode vilkår og den aller beste kundeopplevelsen. Og derfor har de en kundetilfredshetsscore på 96 %.

Kjøp varmepumpe og få 20 000 bonuspoeng

Om du er, eller velger å bli, Ishavskraft-kunde så kan du nå spare ytterligere ved å investere i en varmepumpe. Inkludert installasjon, og helt rente- og gebyrfri nedbetaling over strømregningen – i tillegg får du 20 000 bonuspoeng.

Den siste tiden har strømprisene vært rekordhøye i Norge. Mange opplever å få mye høyere strømregning enn normalt og ønsker å ta grep som reduserer strømregningen. Det mange ikke vet er at den mest effektive måten å ta ned strømforbruket på er å ha en av de billigste måtene å varme opp hjemmet på, og det er nemlig med varmepumpe.


Ikke bare får du en jevn og behagelig innetemperatur, men har du en vanlig enebolig med årsforbruk på 25 000 kWh, så kan du spare rundt 800 kr i måneden i vintermånedene, eller 400 kroner i snitt hver måned.


Med «normale» strømpriser er det vanlig å ha varmepumpen nedbetalt i løpet av 5-7 år gjennom reduserte strømregninger. Siden varmepumpen har en levetid på 15 år, er det mye å spare på investeringen. Når strømprisene er høye, reduseres nedbetalingstiden til 3-5 år, så aldri før har det vært gunstigere å kjøpe varmepumpe.
Varmepumpe med nedbetaling over strømregningen, gir deg mange fordeler:  • 20 000 bonuspoeng i velkomstgave

  • Gunstig medlemsavtale på strøm, «Spotpris i Strawberry»

  • Ferdig installert varmepumpe, med montører over hele landet

  • Helt rente- og gebyrfri nedbetaling over strømregninga

  • Ingen forhåndsbetaling

  • Fra 599 kroner per måned over 4 år


Varmepumpene som Ishavskraft tilbyr, er av merket Fujitsu. De er av svært høy kvalitet, og er spesielt utviklet for å tåle norske forhold. Ekstra deilig er det å vite at i tillegg til å varme opp hjemmet, så kjøler den også ned på varme dager. Velg modellen som passer deg best – helt enkelt.


P.S.! Vi har montører over hele landet.

Slik bytter du til Ishavskraft

Ikke noen e-poster og telefoner frem og tilbake med nåværende strømleverandør – Ishavskraft fikser alt for deg. Du kan bare sitte og vente på den neste hyggelige strømregningen og de ekstra bonuspoengene dine.