Medlemskap

Partnertilbud

Tjen bonuspoeng mens du lytter til lydbøker!

Som medlem tjener du bonuspoeng når du bruker BookBeat. For hver krone du bruker på BookBeat-abonnement, tjener du 1 bonuspoeng. Som ny BookBeat-bruker får du dessuten 3000 bonuspoeng i velkomstgave!

Om BookBeat

 • BookBeat er en lydbok-app med over 900 000 bøker! Velg og vrak blant alle våre lydbøker og e-bøker. Her finner du bøker på både norsk og engelsk.
 • Abonnement med lav pris. Velg det abonnementet som passer for deg, og ikke betal mer enn det du faktisk lytter. Fra kun kr 79/måned.
 • Med BookBeats familiekonto kan opptil fem familiemedlemmer dele BookBeat-konto. Da betaler du kun kr 49/måned for hver ekstra profil, uansett hvilken prispakke du har.
 • Ingen forpliktelser. Passer ikke BookBeat for deg? Det er helt greit. Du kan si opp abonnement når du måtte ønske.

Med BookBeat-appen får du som sagt tilgang til over 900 000 lyd- og e-bøker rett i mobilen eller nettbrettet. Vi har bøker for alle – for enhver smak og alder. Velg blant kjente romaner, thrillere, barnebøker, biografier, feel-good eller blant dine personlige anbefalinger som du finner i appen, for fra kun kr 79/måned etter den gratis prøveperioden.

Tjen 1 poeng per krone på BookBeat-abonnementet ditt!

En lydbok er det perfekte alternativet for deg som vil slukes av en bok, men som kanskje ikke har tid, lyst eller ork til å faktisk lese.

Som medlem i Strawberry tjener du 1 poeng for hver krone du betaler for BookBeat-abonnementet ditt. Som ny bruker får du dessuten prøve helt gratis i 30 dager, i tillegg til at du får 3000 bonuspoeng i velkomstgave! Poengene vil være på kontoen din 3-5 dager etter betaling.


Bli medlem her og oppgi kampanjekoden: strawberry

Bookbeat audio book, Norwegian_16_9
Vilkår: • Velkomstbonusen samt den gratis prøveperioden gjelder kun nye BookBeat-abonnementer.

 • Velkomstbonusen blir først utbetalt når prøveperioden er fullført og du har blitt betalende abonnent. Du vil så opptjene bonuspoeng løpende for hver påfølgende måned du abonnerer på tjenesten.

 • Hvis du allerede er eksisterende BookBeat-abonnent vil du ikke få den gratis prøveperioden eller utbetalt velkomstbonusen, men vil tjene bonuspoeng hver måned fra første betaling etter at du har lagt til kampanjekoden på profilen din.

 • Hvis du har hatt BookBeat-abonnement tidligere og re-aktiverer abonnementet ditt vil du ikke få den gratis prøveperioden eller utbetalt velkomstbonusen, men vil tjene bonuspoeng fra og med neste månedlige trekk.

 • Du kan ikke tjene månedlige bonuspoeng hvis du allerede bruker en annen kampanjekode for å tjene poeng eller for å få månedlig rabatt. Gjelder også studentrabatt.

 • Du tjener kun poeng på det månedlige abonnementet ditt og ikke eventuelle oppgraderinger av antall brukere på kontoen din eller kjøp av gavekort.

 • Poengene vil bli overført til profilen din 3-5 dager etter at den månedlige betalingen for abonnementet er gått gjennom.