Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Leilighetshotell Stockholm

Book sentrale bedriftsleiligheter på Södermalm, Norrmalm, Kungsholmen, Vasastan og Östermalm, eller i forsteder både nord og sør for Stockholm. Alltid hjemmekoselig og i nærheten til transportmidler - uansett hvor du velger å bo.

Leilighetshotell Södermalm

Bli kjent med Södermalm, Stockholms mest sjarmerende bydel

Södermalm regnes ofte som en av Stockholms mest sjarmerende og trendy bydeler. Butikker, kafeer, restauranter og barer blandes med frodige parker, rolige gatehjørner og koselige torg. Hit lokkes både lokale og turister av det store tilbudet av serverdigheter, arrangementer og natteliv. Loppemarkeder og second hand butikker er det også fullt av. 

Book leilighetshotell i Stockholm her.

Leilighetshotell Norrmalm

Sentrumsnære Norrmalm har alt

Om tilgjengelighet står høyest på ønskelisten er bydelen Norrmalm et perfekt valg. Stockholm sentralstasjon og Arlanda Express ligger bare en kort gåtur fra leilighetshotellene på Blekstorget, og Stockholm sitt store utvalg av shoppinggater, restauranter og serverdigheter er alltid i nærheten. Fleksibelt og enkelt med god beliggenhet til kollektivtransport. Det er også fint å gå tur på Kongsholmen. På Kongsholmen finner du koselige kafeer, badeplasser og flere grøntområder. 

Book leilighetshotell i Stockholm her.

Leilighetshotell Kungsholmen

På populære Kungsholmen bor du nærme vannet

På Kungsholmen er det å lett å trives. Selv om området domineres av boliger, så blir mange lokket av de vakre strandpromenadene, koselige kafeer, barer og restaurantperler, og for mange er Kungsholmen et populært samlingssted. Spesielt populær er Kungsholmen om sommeren da Rålamhovsparken blir fylt av glade mennesker med pikinikkurv, og badeløver fra hele byen kommer til Kungsholmen for å bade. Kungsholmens beliggenhet er dessuten helt ideell: det er nært Stockholm City, og har god transportmulighet med båt eller tunnelbane over til Riddarfjärden til Södermalm.

Book leilighetshotell i Stockholm her.

Leilighetshotell Vasastan

Sjarm og særpreg i Vasastan

Det er ikke så rart at Vasastan topper listen for hvor Stockholmere helst vil bo. Rundt Odenplan og St Eriksplan er det små vintagebutikker, klesbutikker, kafeer og restauranter med sjarm og særpreg. De grønne oasene, Vanadislunden, Vasaparken og Observatorielunden er berømte og godt besøkte parker er for både de som er glad i piknik, soling og for barnefamilier. 

Book leilighetshotell i Stockholm her

Leilighetshotell Östermalm

Stort utvalg i vakre Östermalm

Östermalm regnes helt klart som et av de mest ekslusive boligområdene og byr på fine brede gater og ekslusive shoppingområder. Rundt Stureplan finner du Stockholms største utvalg av nattklubber, og det er ikke vanskelig å finne gode restauranter og barer. Men Östermalm har så mye mer å by på enn som så. Humlegården, Strandvägen og så klart Djurgården er i gåavstand, og du finner også flere serverdigheter, museer og grøntområder her.

Book leilighetshotell i Stockholm her

Leilighetshotell Solna

I Solna kan hela teamet bo i samme hus

I Solna kommer det nå flere boliger for dine ansatte og konsulenter. Flere fine nye ettroms og fireroms leiligheter med mulighet for at hele konsulentteamet kan bo i samme hus. Et par minutters reise til Solna sentrum og med pendleravstand til områder med mange bedrifter og til Stockholm sentrum. Behagelig, enkelt og rimelig!

Book leilighetshotell i Stockholm her

Leilighetshotell nord for Stockholm

For deg som jobber nord for byen

I tillegg til leilighetshotellene inne i byen finnes det er stort utvalg av fine boliger litt utenfor byen. Hva sier du om Sundyberg, Kista, Bromma eller kanskje Märsta? Perfekt om du vil korte ned reisetiden litt og bo nærmere jobben, samtidig som alt av Stockholms serverdigheter ikke er alt for langt unna. 

Felles for alle bedriftsleilighetene er at de ligger i fine områder med gode muligheter for kollektivtransport.

Book leilighetshotell i Stockholm her

Leilighetshotell sør for Stockholm

For deg som jobber sør for byen

I tillegg til leilighetshotellene i sentrale Stockholm finnes det et utvalg av fine boliger litt utenfor byen. Kvarnholmen ligger i nærheten av bydelen Södermalm, mens Enskede og Hägesten ligger litt lengre sør for Stockholm.

Felles for leilighetene er at de ligger i fine områder med bra tilbud av kollektivtransport. 

Book leilighetshotell i Stockholm her

Midlertidig bolig for ansatte og konsulenter

Lei moderne innredet leilighetshotell til dine ansatte og konsulenter, og slipp unødvendig administrasjon. Alle leilighetene ligger i hyggelige områder i nærheten av kollektivtransport og bedriftsområder.

Trivsel er en viktig faktor for suksess

Med Företagsbostäders sitt konsept kan du være sikker på at dine ansatte og konsulenter får en bra start i sin nye by, uansett hvor i verden de kommer fra.

 

  • Føl deg som hjemme i fullt utstyrte leiligheter
  • Lag din egen mat 
  • Mulighet for å invitere venner og famile
  • Service døgnet rundt, og vask ved utflytting inkludert

Rekrutter de beste talentene

Det skal ikke være vanskelig å finne gode, midlertidige leiligheter for ansatte. Med våre bedriftsleiligheter får rekrutteringen deres et konkurransefortrinn. 

 

  • Én avtale
  • Slipper å bruke tid på koordinering og administrasjon
  • Lei leilighetene per dag, per uke eller per måned
  • Det finnes alltid mulighet for å forlenge kontrakten
3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.