Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Leilighetshotell i Malmö

Öresundsregionen lokker til seg mange bedrifter og spesialister. Knutepunktet Malmö er intet unntak. Book bedriftsleiligheter til innleide konsulenter i sentrum av Malmö eller i populære bydeler som Södervärn, Limhamn eller Västra Hamnen.

Leilighetshotell Malmö Centrum

Den beste beliggenheten midt i sjarmerende Malmö

Urban, sprudlende og nysgjerrig. Malmö er en by som er kjent for mangfold og kreativitet. Hvis sentral beliggenhet og fleksibilitet er alfa og omega for dine konsulenter, er bedriftsleiligheter i Malmö sentrum et perfekt alternativ. Sveriges tredje største by byr så klart også på myldrende folkeliv, restauranter, barer og shopping. Siden du er rett i nærheten av Malmö sentralbanestasjon, får personalet ditt også tilgang på gode togkommunikasjoner innad i Skåne, men så klart også til København og resten av Europa. 

Book leilighet i Malmö her

Leilighetshotell Södervärn

Et steinkast fra Möllan

Södervärn kjennetegnes av et rikt kulturliv og mange koselige restauranter, barer og kafeer. Her ligger det myldrende markedet på Möllevången med alle verdens smaker til salgs, og ikke så altfor langt unna, ligger Folkets park – et ekte vannhull som lokker mange fornøyelseslystne Malmöitter.

Book leilighet i Malmö her

Leilighetshotell Västra Hamnen

Moderne og rett ved vannet i Västra Hamnen

Book leiligheter til konsulentene dine i Västra Hamnen – Malmös innovative og bærekraftige bydeel, kjent for sin banebrytende arkitektur. Her finner du det karakteristiske landemerket Turning Torso, Sundspromenaden og det avslappende Djuphavsbadet. Du bor innen gangavstand til den familievennlige Ribersborgsstranden, som lokker til seg både turister og Malmöitter. Med sin fantastiske beliggenhet ved havet er det ikke vanskelig å skjønne hvorfor området er så populært. 

Book leilighet i Malmö her

Leilighetshotell Limhamn

Nye leilighetshotell ved vannet i Limhamn

Företagsbostäders nyeste leiligheter finner du i den sjarmerende bydelen Limhamn. Her finner du både småbåthavn, bryggemiljø og det unike ”Kalkbruddet” som nå er et kulturreservat. Leilighetene ligger med perfekt pendleravstand til Hyllie, cirka fem minutter unna i bil, og har København på den andre siden av sundet, for deg som jobber der.

Book leilighet i Malmö her

Midlertidig bolig for ansatte og konsulenter

Lei moderne innredet leilighetshotell til dine ansatte og konsulenter, og slipp unødvendig administrasjon. Alle leilighetene ligger i hyggelige områder i nærheten av kollektivtransport og bedriftsområder.

Trivsel er en viktig faktor for suksess

Med Företagsbostäders sitt konsept kan du være sikker på at dine ansatte og konsulenter får en bra start i sin nye by, uansett hvor i verden de kommer fra.

 

  • Føl deg som hjemme i fullt utstyrte leiligheter
  • Lag din egen mat 
  • Mulighet for å invitere venner og famile
  • Service døgnet rundt, og vask ved utflytting inkludert

Rekrutter de beste talentene

Det skal ikke være vanskelig å finne gode, midlertidige leiligheter for ansatte. Med våre bedriftsleiligheter får rekrutteringen deres et konkurransefortrinn. 

 

  • Én avtale
  • Slipper å bruke tid på koordinering og administrasjon
  • Lei leilighetene per dag, per uke eller per måned
  • Det finnes alltid mulighet for å forlenge kontrakten
3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.