Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Leilighetshotell Lund

Med store tekniske bedrifter som Tetra Pak og Alfa Laval trenger man definitivt den beste kompetansen. Rekrutter fra hele verden og tilby innleid personale en møblert og hjemmekoselig leilighet i Lund sentrum, Norra Fäladen og i nærheten av Ideon.

Leilighetshotell Lund

Et uslåelig og prisgunstig alternativ

Book bedriftsleiligheter i Lund til innleid personale og konsulenter. De møblerte og fullutstyrte leilighetene ligger i trivelige områder i Lund sentrum og ved Norra Fäladen og kan leies per døgn, uke eller måned. For personalet blir det et velkomment alternativ til lange reiser, konstant ompakking og pendling. Her er alt byen har å by på innen rekkevidde, og du har gode offentlige transportmuligheter til de store kontorområdene rett utenfor byen. 

Book leilighet i Lund her

Midlertidig bolig for ansatte og konsulenter

Lei moderne innredet leilighetshotell til dine ansatte og konsulenter, og slipp unødvendig administrasjon. Alle leilighetene ligger i hyggelige områder i nærheten av kollektivtransport og bedriftsområder.

Trivsel er en viktig faktor for suksess

Med Företagsbostäders sitt konsept kan du være sikker på at dine ansatte og konsulenter får en bra start i sin nye by, uansett hvor i verden de kommer fra.

 

  • Føl deg som hjemme i fullt utstyrte leiligheter
  • Lag din egen mat 
  • Mulighet for å invitere venner og famile
  • Service døgnet rundt, og vask ved utflytting inkludert

Rekrutter de beste talentene

Det skal ikke være vanskelig å finne gode, midlertidige leiligheter for ansatte. Med våre bedriftsleiligheter får rekrutteringen deres et konkurransefortrinn. 

 

  • Én avtale
  • Slipper å bruke tid på koordinering og administrasjon
  • Lei leilighetene per dag, per uke eller per måned
  • Det finnes alltid mulighet for å forlenge kontrakten
3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.