Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Leilighetshotell Linköping

Bookl leilighetshotell til innleid personale konsulenter i Linköping sentrum, Johannelund, Tannefors, Lambohov og mange andre områder. Alltid hjemmekoselig og i nærheten av gode offentlige transportmuligheter.

Leilighetshotell Linköping sentrum

Leilighetshotell sentralt i Linköping

Selv om det meste er innen nær rekkevidde i Linköping, er det noe trygt og godt med en adresse midt i smørøyet. Med underholdning, restauranter og gode forbindelser rett rundt hjørnet, blir hverdagen både smidigere og morsommere. Bedriftsleiligheter er et prisgunstig og smidig alternativ for midlertidig personale og konsulenter – uansett om dere trenger en bolig i en sammenhengende periode eller litt til og fra. 

Book din bolig i Linköping her 

Leilighetshotell Johannelund & Tannefors

Koselige boligområder i nærheten av byen

Sydøst og øst for Linköping ligger de koselige bydelene Johannelund og Tannefors. Her finner du butikker, restauranter og servicetilbud rundt hvert hjørne, samtidig som det bare tar ca. 15 minutter med buss til Linköping sentrum og hele byens utvalg. Book hjemmekoselige bedriftsleiligheter per døgn, uke eller måned, du bestemmer!

 

Book leilighet i Linköping her

Leilighetshotell Lambohov

Gode transportmuligheter fra Lambohov

Sydvest for Linköping ligger bydelen Lambohov. Med bedriftsleiligheter i dette området får ditt personale og konsulenter bo i nærheten av både alle byens muligheter og flotte skogsområder. Her finner du lekeplasser, turstier og fotballbaner, og det går fort å ta bussen, gå eller sykle til Linköping universitet, Mjärdevi Science Park, sportsanlegget Collegium, Valla Fritidsområde og Linköpings golfbane. 

Book leilighet i Linköping her

Midlertidig bolig for ansatte og konsulenter

Lei moderne innredet leilighetshotell til dine ansatte og konsulenter, og slipp unødvendig administrasjon. Alle leilighetene ligger i hyggelige områder i nærheten av kollektivtransport og bedriftsområder.

Trivsel er en viktig faktor for suksess

Med Företagsbostäders sitt konsept kan du være sikker på at dine ansatte og konsulenter får en bra start i sin nye by, uansett hvor i verden de kommer fra.

 

  • Føl deg som hjemme i fullt utstyrte leiligheter
  • Lag din egen mat 
  • Mulighet for å invitere venner og famile
  • Service døgnet rundt, og vask ved utflytting inkludert

Rekrutter de beste talentene

Det skal ikke være vanskelig å finne gode, midlertidige leiligheter for ansatte. Med våre bedriftsleiligheter får rekrutteringen deres et konkurransefortrinn. 

 

  • Én avtale
  • Slipper å bruke tid på koordinering og administrasjon
  • Lei leilighetene per dag, per uke eller per måned
  • Det finnes alltid mulighet for å forlenge kontrakten
3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.