Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Leilighetshotell i Helsingborg

Book bedriftsleiligheter til dine innleide prosjektsansatte og konsulenter i Helsingborg sentrum, Mariastaden, Fredriksdal og mange andre områder. Alltid hjemmekoselig og i nærheten av offentlig transport, uansett hvilket kvartal som passer best.

Leilighetshotell Helsingborg Centrum

Helsingborgs beste beliggenhet

Hånda på hjertet – en adresse midt i byen er vanskelig å toppe, uansett om det er tilgjengelighet eller underholdningstilbud som står øverst på prioriteringslista. Med bedriftsleiligheter i Helsingborg sentrum kan dine innleide konsulenter bo i nærheten av restauranter, underholdning og praktiske offentlige transportmidler ved Helsingborgs sentralbanestasjon, Knutpunkten.

 

Book leilighet i Helsingborg her

Leilighetshotell Mariastaden

I nærheten av både natur og storbyliv i Mariastaden

I den nordøstre delen av Helsingborg ligger det hyggelige boligområdet Mariastaden. Dette kvartalet tiltrekker seg spesielt barnefamilier og folk som setter pris på nærheten til natur og friluftsliv. Med gode offentlige transportmuligheter til Helsingborg sentrum, passer Mariastaden perfekt for dem som vil ha det beste fra to verdener.

 

Book leilighet i Helsingborg her

Leilighetshotell Fredriksdal

Med bare 2 km til Helsingborg sentrum

Koselige Fredriksdal ligger rett øst for Helsingborg sentrum, med bare to kilometer til sentralbanestasjonen Knutpunkten. Med bedriftsleiligheter i dette området, får dine midlertidig ansatte bo i nærheten av både grønne oaser og Olympiaområdets idrettsanlegg. Mest kjent i bydelen er nok likevel den nærliggende Fredriksdalsparken, med friluftsteater, museum og hager.

 

Book leilighet i Helsingborg her

Midlertidig bolig for ansatte og konsulenter

Lei moderne innredet leilighetshotell til dine ansatte og konsulenter, og slipp unødvendig administrasjon. Alle leilighetene ligger i hyggelige områder i nærheten av kollektivtransport og bedriftsområder.

Trivsel er en viktig faktor for suksess

Med Företagsbostäders sitt konsept kan du være sikker på at dine ansatte og konsulenter får en bra start i sin nye by, uansett hvor i verden de kommer fra.

 

  • Føl deg som hjemme i fullt utstyrte leiligheter
  • Lag din egen mat 
  • Mulighet for å invitere venner og famile
  • Service døgnet rundt, og vask ved utflytting inkludert

Rekrutter de beste talentene

Det skal ikke være vanskelig å finne gode, midlertidige leiligheter for ansatte. Med våre bedriftsleiligheter får rekrutteringen deres et konkurransefortrinn. 

 

  • Én avtale
  • Slipper å bruke tid på koordinering og administrasjon
  • Lei leilighetene per dag, per uke eller per måned
  • Det finnes alltid mulighet for å forlenge kontrakten
3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.