Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Leilighetshotell Göteborg

Har du behov for bolig for dine ansatte i Göteborg? Velg mellom sentrale områder som Avenyn, Linnéstaden, Nordstan, Johanneberg eller Vallgraven. Vi har også leiligheter til leie på Hisningen, Mölndal, Västra Frölund og flere nærliggende områder.

Leilighetshotell Göteborg sentrum

Hva er enklere enn å bo midt i byen?

Trenger du å booke bolig midt i sentrale Göteborg til konsulenter og midlertidige ansatte? Uansett om det er nærheten til kontoret eller  nærheten til transportmidler som er viktigst, så er det flere som ønsker å bo i dette området. Med nærhet til sentralstasjonen, lokaltransport, folkeliv, shopping, restauranter og barer blir hverdagen både lettere og morsommere. Dessuten finnes også havet, havnen og byens kanalsystem rundt hjørnet.  

Book leilighetshotell i Göteborg her

Leilighetshotell Vasastan

Vasastan, samlingsstedet for kultur og utdanning

Det går ikke an å snakke om Göteborg uten å nevne Vasastan. Bydelen har en bred allè som strekker seg fra området rundt Avenyn og helt bort til Haga. Mange lokkes til bydelen på grunn av de koselige restaurantene, men Vasastadens største kjennetegn er nok de mange kunstgalleriene og studentene som befinner seg her. Med Handelshögskolan, Göteborgs Universitet og Högskolan for design og kunst er atmosfæren i Vasastan både livlig og ungdommelig.

Book leilighetshotell i Göteborg her

Leilighetshotell Linnéstaden

Linnéstaden - Göteborgs mest populære bydel

Det er ikke så rart at Linnèstaden ofte omtales som Göteborgs mest populære område. Langs og rundt hele Linnègatan står vakre hus fra århundreskiftet, og det finnes flere restauranter og kafeer i området. Booker du bolig i Linnèstaden til dine konsulenter og andre midlertidige ansatte, får de et stort utvalg av både kultur og natur rundt hjørnet. Slottsskogen og Botaniska trädgården er to kjente grønne oaser for de lokale, her kan man både slappe av med piknikkurven eller ta seg en joggetur.

Book leilighetshotell i Göteborg her

Leilighetshotell Johanneberg

Avslappende stemning i Johanneberg

Bydelen Johanneberg ligger i den sørlige delen av Göteborg sentrum. Her bor dine ansatte og konsulenter i et roligere område, med flere parker og grøntområder, som blant annet Carlanderska parken og Näckrosdammen. Kanskje noen har med seg familien på jobbeventyret? Da er Johanneberg perfekt. Johanneberg har et koselig utvalg av kafeer og butikker, bydelen ligger også i fin avstand til bypulsen i Avenyen og Vasastan.

Book leilighetshotell i Göteborg her

Bedriftsleiligheter på Hisingen i Lundby

Book leilighet på Hisingen, Sveriges femte største øy

Book leiligheter i Lundby på naturnære Hisingen. Her finner du mange vakre grøntområder og parker som inviterer til alt fra friluftsliv og trening til avslapning. Her finnes blant annet Hisingeparken, offentlige grillplasser og kolonihager. Selvsagt finnes det bra transportmuligheter med både buss og trikk til sentrale Göteborg. Flere av adressene har direkte tilknytning til det innovative bedrifts-klusteret Lindholmen, kaibydelen i Eriksberg og Kville med sin herlige saluhall (markedsplass).

Book din leilighet i Göteborg her

Midlertidig bolig for ansatte og konsulenter

Lei moderne innredet leilighetshotell til dine ansatte og konsulenter, og slipp unødvendig administrasjon. Alle leilighetene ligger i hyggelige områder i nærheten av kollektivtransport og bedriftsområder.

Trivsel er en viktig faktor for suksess

Med Företagsbostäders sitt konsept kan du være sikker på at dine ansatte og konsulenter får en bra start i sin nye by, uansett hvor i verden de kommer fra.

 

  • Føl deg som hjemme i fullt utstyrte leiligheter
  • Lag din egen mat 
  • Mulighet for å invitere venner og famile
  • Service døgnet rundt, og vask ved utflytting inkludert

Rekrutter de beste talentene

Det skal ikke være vanskelig å finne gode, midlertidige leiligheter for ansatte. Med våre bedriftsleiligheter får rekrutteringen deres et konkurransefortrinn. 

 

  • Én avtale
  • Slipper å bruke tid på koordinering og administrasjon
  • Lei leilighetene per dag, per uke eller per måned
  • Det finnes alltid mulighet for å forlenge kontrakten
3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.