Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Festlokaler i Stavanger

6 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Arranger fester utover det vanlige i Stavanger!

I Stavanger finnes flere festlokaler, perfekt for alle mulige selskap og arrangement. Hold julebordet, bursdagsfesten eller ditt bryllup på et av våre hotell. Alle anledninger som er verd en minneverdigfest kan feires med Strawberry!

Våre konferansefasiliteter i Stavanger er perfekte for ulike typer av tilstelninger og arrangementer. På våre hotells fine festlokaler kan du holde hvilken som helst galla, fest eller bankett. Mens du er først er i Stavanger, sørg for å nyt den bilfrie sentrumskjernen, der du kan spasere i de hyggelige gatene med butikker og kafeer.

Skreddersydd fest etter dine behov

Vi tilbyr en skreddersydd plan for deg og festen din, og ser til at alt går smidig under arrangementet ditt. Det er din tilstelning og for oss er det viktig at du kan slappe av og nyte den. På våre konferansehotell finnes det alltid personal som ser til at dine behov og ønsker blir oppfylt. Har du mange gjester, kan dere selvsalgt overnatte på alle våre hotell, hvorav flere av dem også har suiter om du vil oppgradere overnattingen med litt luksus. 

Konferansehotell i Stavanger sentrum

Hold en fest med sensasjonell utsikt over fjorden på Clarion Hotel Stavanger, eller arranger et stort event på Clarion Hotel Energy, Stavangers størse konferansehotell med utsikt over landlig landskap. Ble det sent igår? Ingen fare, Comfort Hotel Stavanger tilbyr Lazy Sundays der du kan spise sen frokost og til og med sjekke ut kl. 18.00. Her kan du forlenge festen!

Festlokaler i nærheten av Stavanger flyplass

Skal du gifte deg og vil være nær både flyplass, kirke og hotell, så er Quality Airport Hotel Stavanger og Clarion Hotel Air det ultimate valget for deg - get married, party and elope! Har du gjester som reiser inn med fly er Quality Hotel Pond og Quality Hotel Residence et veldig bra valg for din fest. Med bare 10-15 minutters biltur unna Stavanger flyplass, Sola, kan dine gjester raskt og smidig ta seg til og fra hotellet.

Store gallaer og banketter, bursdagsselskap, bryllup, dåp eller hvilken som helst dag som er verd en ordentlig fest kan arrangeres på våre konferansehotell i Stavanger. Send inn en forespørsel for de hotellene som passer deg best, du kan velge så mange hotell du vil! 

Les mindre
6 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.