Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Norges Judoforbund avtalepriser

Strawberry er stolt hotelleverandør til Norges Judoforbund

Gode tilbud og rabatter på hotellrom og møterom hos Strawberry. Opptil 20% rabatt på alle våre hoteller i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum. 

Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet, og bør forhåndsbestilles.

Du som medlem får rabatten basert på flex-prisen, som kan om-bestilles/avbestilles frem til kl. 16.00 ankomstdagen uten kostnad.

Når du registrerer deg hos oss, vil du som medlem av Norges Judoforbund få oppgradering til SILVER. Dette er en fantastisk mulighet til flere fordeler! Les mer om SILVER og fordelene.

For grupper på over 9 personer, send mail til groups@strawberry.no. Møterom kan bookes på våre kurs- og konferansesider.

Vilkår og betingelser

Kan endres og kanselleres (frem til kl 16.00 på ankomstdagen). Betales ved ankomst. Kan bookes frem til ankomstdagen. Wifi og frokost er inkludert. (Frokost er ikke inkludert på Comfort Hotel Xpress Youngstorget, Comfort Hotel Xpress Central Station, Comfort Hotel Xpress Trondheim, Quality Hotel Dan, At Six og HOBO.)

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.