Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Bo minst 2 netter – få opptil 25% rabatt

Utforsk Göteborg med en helgetur eller i sommerferien! Få en kanonpris på oppholdet når du booker minst to netter.

Helgetur eller sommerferie? Du er alltid velkommen i Göteborg!

Göteborg og omgivelsene har mye å tilby. Hva sier du om restauranter i fleng, levende uteliv, nærliggende skjærgård – eller over 10 fine hotell å koble av på?

Samme om det er på tide med en rolig og avslappende helg på et annet sted eller en sprakende og livlig tur, så er Göteborg med sitt brede utvalg det perfekte valget for helgen eller en sommertur. Når du booker minst to netter får du opptil 25 % rabatt på oppholdet. Velg mellom splitter nye Clarion Hotel® Draken, pulserende Clarion Hotel® Post, sjarmerende Quality Hotel™ 11 eller et av våre mange andre hotell i Göteborg!

Tilbudet gjelder ved booking av minst to netter, torsdag - mandag, og alle dager under sommeren (17. juni - 20. august).

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Gjelder for opphold på minst 2 netter i helger (torsdag - mandag), samt alle dager mellom 17. juni - 20. august. Hvis du har booket 2 netter og den ene natten avbookes, må du fortsatt betale for begge nettene. Bookingen kan avbestilles fram til kl. 16:00 på ankomstdagen. Frokost er inkludert på alle hotell. På Clarion Collection® Hotel er også "fika" og kveldsmat inkludert.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.