Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Ensomt juletre søker gaver

Vi vil spre julemagi til så mange som mulig rundt om i verden. Hjelp oss å samle inn julegaver til menneskene i nærområdet ditt som trenger julens magi mest. Gi barn en bedre jul – legg en gave under treet på hotellet som er nærmest deg!

Spre juleglede sammen med oss

Julen er en tid for tradisjoner. Vi baker pepperkaker, pynter juletre, drikker julebrus og hører på julemusikk. Men julegleden er ikke en selvfølgelighet for alle. Nettopp derfor er vår juletradisjon, Ensomt juletre søker gaver, ekstra viktig. Vi ønsker alle velkommen til å legge gaver under trærne i hotellobbyene våre i starten av desember.

Slik bidrar du

1. Kjøp eller doner en gave – det er viktig at den er i god stand. Tenk på at gaven kan være noe et barn vil ha og ønsker seg, ikke bare noe du tror barnet trenger. Det kan gjerne være en opplevelse! Gavekort på kino settes pris på, og passer for barn i ulike aldre.
2. Du trenger ikke å pakke inn gaven din. Skriv en lapp på med informasjon som beskriver hvilken alder eller hvilken interesse gaven kan passe til. For eksempel "God jul til deg som er 3-5 år gammel og liker å leke utendørs. Julehilsen fra Pia". 
3. Lever gaven på hotellet som ligger nærmest deg.

Nøyaktige datoer for når du kan levere gaver under trærne varierer fra hotell til hotell, men for å være sikker på at treet står pyntet og klart for akkurat din gave, kan du møte opp en gang mellom 1. og 16. desember 2023.

Hva skjer med gavene?

Alle de innsamlede gavene blir donert til en støtteorganisasjon i nærområdet som hotellet velger. Derfra går de videre til noen som passer beskrivelsen til gaven. Her er et utplukk av organisasjoner som får gaver i år: Frelsesarmeen, Barnas Stasjon, Stiftelsen Sykehusbarn og Røde Kors.

Siden 2012 har det blitt samlet inn mer enn 450 000 julegaver!

Hver desember koker det av aktivitet og giverglede i hele Norden, noe som betyr at hundretusenvis av barn har fått en bedre jul.

Tusen takk til alle som har bidratt!

Del ditt engasjement – hjelp oss å samle inn enda flere julegaver!

Hjelp oss å samle inn julegaver for en god sak gjennom å dele ditt engasjement med venner, nære og kjære! Tagg gjerne #ensomtjuletre i sosiale medier.

 
3.2.1.018 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.