Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Backpacker-passet 2024

Har du kjøpt et Backpacker-pass for sommeren 2024, booker du nettene dine på denne siden. Oppdag den nordiske sommeren på egen hånd og bo når du vil mellom 20. juni og 18. august – pass bare på å booke oppholdet senest 15. august.

Book hotelloppholdene dine med Backpacker-passet her

Er du klar for en eventyrrik sommer med bare kofferten som selskap, og har kjøpt Backpacker-passet? Perfekt! Du booker nemlig de fem nettene dine på denne siden – de er jo allerede betalt for da du kjøpte passet ditt! Velg mellom 39 hotell i fire forskjellige land og skap nye sommerminner!

Slik fungerer det:

1. For å kunne booke hotellnettene dine må du ha kjøpt Backpacker-passet. Det gjør du via denne linken.

2. Deretter booker du hotellnettene dine på denne siden. Husk at passet er personlig, og bookingen må stå i navnet på eieren av passet.

3. Ved innsjekk viser du frem ditt digitale Backpacker-pass og oppgir den unike koden på passet.

Klikk her for svar på vanlige spørsmål og fullstendige vilkår. 

Klikk her for å se alle hotellene du kan velge blant.

Hva inkluderer Backpacker-passet?

Backpacker-passet gjelder for kun 1 person i enkeltrom. Hvis du vil legge til en ekstra person, vil det bli en ekstra kostnad fra 495 kr, uansett om gjesten din er voksen eller et barn. Å legge til en ekstra person kan ikke garanteres, og må avtales med det aktuelle hotellet på forhånd. Kontakt hotellet for å høre om tilgjengelighet.

Medlemskap

Du er litt ekstra smart om du er innlogget på profilen din når du booker, for da får du tydelig oversikt over bookingene dine på Min side. Også tjener du bonuspoeng, da, så klart. Er du ikke medlem? Bli det her i full fart!

Vilkår og betingelser

Tilbudet er personlig. Du må kjøpe passet, booke rommet og sjekke inn i samme navn. Bookinger gjelder for 1 person. Legitimasjon må kunne framvises ved innsjekk. Siste mulige utsjekksdato er 18. august 2024. Du kan avbestille oppholdet frem til kl. 16:00 på ankomstdagen. Avbestilling skjer på nettsiden. Booker du en natt på denne siden uten å ha et gyldig Backpacker-pass når du sjekker inn, må du betale ordinær pris for rommet. For å kunne bruke Backpacker-passet ditt ved innsjekk, må du ha booket overnattingen på denne siden. Frokost er inkludert på alle hotell, utenom Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central. Vi kan ikke garantere at alle hotell er åpne eller har tilgjengelighet under hele boperioden. Du tjener en kvalifiserende natt per overnatting, og får 1 bonuspoeng per krone (NOK/SEK) og 10 bonuspoeng per euro. Andre medlemsfordeler er ikke inkludert.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.