Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

GoSportive – snille priser på hotell for deg som driver med idrett

Enten du kjører solo, er en del av et lag eller er med som heiagjeng, kan du booke hotell til ekstra gunstige priser i forbindelse med konkurranser, cuper og sportsarrangementer. Tilbudet gjelder i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Litauen.

Sportspriser på Strawberry - det får du hos oss!

I tilegg til at du får veldig gode priser via GoSportive, er du også med på å bidra til vårt bærekraftsarbeid når du velger oss. Strawberry bryr seg om verden rundt oss, miljøet og våre medmennesker.

Idrett er en stor del av vårt samhold og kultur. Strawberry engasjerer seg i lokalsamfunn og for oss er det viktig å kunne bidra til folkehelsen, som inkluderer sport og idrett. Ute på arenaer, i idrettshaller, i ski- eller på løpebaner osv. er vi alle like og det er grunnleggende at alle barn og ungdommer gis så gode forutsetninger som mulig, både innenfor sin idrett og utenfor.

Som gjest ved Strawberry ønsker vi at du skal vite om vårt arbeid med mennesker, miljø og lønnsomhet, gjennom fem ulike fokusområder. Dette arbeidet gjør vi med håp om å skape en bedre verden og kanskje får du som gjest en liten tankevekker etter oppholdet hos oss? Dette kaller vi WeCare, og du kan lese mer om det her!

For utøveren

Konkurranse, treningsleir og nye løpebaner? Med GoSportive får du gunstige rabatter på hotell i hele Norden!

Book hotell

Gruppepriser

Er dere 10 personer eller flere? Da kan dere booke hotellrom til skikkelig gunstige gruppepriser. Book via sport@strawberry.no.

  • Fra 275 kr per person på flermannsrom
  • Nyt en stor frokostbuffé
  • Mulighet for tidlig/sen utsjekk
  • Oppladings- og samlingsrom (så langt det er plass)
Mail din forespørsel

Sportsmeny

Bra mat er minst like viktig som søvn når det skal være kamp eller treningsleir. Som gruppe kan dere forhåndsbestille en rett fra sportsmenyen og slippe å tenke på hvor og når dere skal spise.

Norges Ishockeyforbund velger Strawberry

Norges Ishockeyforbund er stolt av å ha Strawberry som hovedsamarbeidspartner!

Det er viktig for aktive innen ishockey å få ro og hvile før og etter kamp og turneringer. Hyggelig betjening, gode senger og den beste maten, vi trives hos Strawberry.

- Norges Ishockeyforbund

Rabatter for utøvere, lag, foreninger og forbund

10 % på konferansepakke og opptil 50 % på ett møterom

Trenger dere møterom eller konferanselokaler til foreningen, laget, trenerne eller forbundets årsmøte? Med GoSportive får dere 10 % rabatt på konferansepakke og opptil 50 % rabatt på ett møterom.

Kontakt

Book via groups@strawberry.no eller på telefon +47 22 44 42 20.

Samarbeid med oss

Vil du vite mer om GoSportive og hvilke muligheter det innebærer?

Kontakt

Mejl: sport@strawberry.no

Inspirasjon for alle som elsker sport og trening

Styrkeøvelser, opplading før konkurranse eller trening i ferien? La deg inspireres av intervjuer med proffene, og få konkrete tips som tar deg til neste nivå!

Funksjonelle styrkeøvelser

Slik trener du smartest på reisen

Vanskelig å opprettholde treningen når du er på reise? Her får du åtte funksjonelle styrkeøvelser som du kan gjøre hjemme, på hotellet eller på hytta. 

Se tipsene her
Treningsreise i storbyen

Kombiner byopplevelsen og treningen

Er du vant til treningsreiser som består av vonde senger, telting og fantasiløs mat? Prøv noe nytt! Book en treningsreise på et av våre hotell, midt i storbyen. 

Se hele guiden her
Enkel yogaguide

Gjør yoga der du er – en enkel guide for nybegynneren

Nysgjerrig på yoga? Her er en enkel nybegynnerguide med de fem vanligste posisjonene. Perfekt for å myke opp stive og vonde muskler. 

Les hele yogaguiden
3.2.1.018 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.