Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Gillet Uppsala ,  Sverige

Se alle hotell i Uppsala, Sverige

Clarion Hotel® Gillet

Uppsala,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel Gillet midt i Uppsala. En varm møteplass med et lidenskapelig personale og service i fokus. Med 161 hotellrom, 23 møterom, The Social Bar & Bistro og Selma City Spa har vi noe for alle.

Clarion Hotel® Gillet 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Før du sjekker inn på Clarion Hotel Gillet er det sikkert en del spørsmål som du ønsker svar på. Vi håper at du finner svar på dem her.

Parkering

I tilknytning til hotellet finnes det en garasje som drives av Q-Park. Det finnes heis i parkeringsgarasjen som fører til hotellresepsjonen. På den måten har du bilen i umiddelbar nærhet mens du bor på hotellet. Billetter kan kun kjøpes i resepsjonen. I garasjen finnes også S:t Pers Bilvård (bilvask), hvor du kan vaske bilen din eller få byttet dekk mens du bor på hotellet. Se mer informasjon om S:t Pers Bilvård.

Bagasjerom

Om du ankommer hotellet tidligere har vi et bagasjerom hvor du kan oppbevare bagasje til ditt rom er klart. Du kan selvfølgelig også oppbevare bagasjen din i dette rommet etter at du har sjekket ut dersom du skulle ha behov for det.  

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har inkludert trådløst internett. Nettverket heter "Clarion-Connect" og du trenger ikke passord!

Oppgrader ditt hotellopphold 

Tenk å bli mottatt av blomster, Champagne eller sjokolade på rommet. Det lille ekstra som gjør ditt opphold enda litt bedre. Skjem deg selv bort eller forgyld noen andres hotellopphold litt ekstra. Nå kan du forhåndsbestille din oppgradering eller vip-pakke via vår VIP-meny eller gjennom å ringe 018-68 18 00 eller sende oss en mail på cl.uppsala@strawberry.se.

Dette skjer i Uppsala

Uppsala er Sveriges fjerde største by med 200 000 innbyggere. Uppsala har en rik historie med mange severdigheter, museum og arrangement. En levende by året rundt og et perfekt valg for deg som liker å være aktiv. Les mer her om aktuelle arrangementer i Uppsala.
Vi på Clarion Hotel Gillet gir deg gjerne tips om hva som er verdt å se og gjøre, så nøl ikke med å spørre oss - vi er her for deg! Vi har også en data i lobbyen der du enkelt kan surfe etter relevant informasjon samt et stativ med brosjyrer med informasjon fra Uppsala´s mest populære severdigheter og attraksjoner.

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel Gillet er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Forhåndsbestille

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking på 
+46 18 68 18 00 eller via cl.uppsala@strawberry.se

Inn- og utsjekking 

Innsjekking skjer fra 15.00
Utsjekking senest 12.00

Frokost

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 10:30

Lunsj & Brunsj

Lunsj

Mandag-fredag ​​på forespørsel.
Ta kontakt med oss ​​på: reservation.cl.gillet@strawberry.se

Brunsj

Utvalgte lørdager: 12:00 - 16:00
Pris: 395 SEK.

Selma City Spa

Åpningstider for dagspa

Mandag: Stengt
Tirsdag: Stengt 
Torsdag: 16:00 - 20:00
Fredag: 16:00 - 20:00
Lørdag: 11:00 - 20:00
Søndag: 11:00 - 13:00

Du må bestille inngang fredag-søndag.

Gjør det ved å sende en epost til selmacityspauppsala@strawberry.se eller ring +46 18-68 18 17

Treningsrom

Mandag - søndag: 24/7

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.