Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Clarion Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Clarion Hotel Sundsvall - et moderne og elegant hotell i nærheten av Selångersån og Sundsvalls bykjerne. Her finner du basseng på taket, konferanselokaler, samt moderne og koselige hotellrom som gir deg følelsen av å komme hjem.

Clarion Hotel® Sundsvall 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,9
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Sundsvall

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Varmt velkommen til Clarion Hotel® Sundsvall! Her kan du nyte spa, takbasseng, hjemmekoselige rom, restaurant og bar, i tillegg til store og moderne konferanselokaler.

Se deg omkring i hotellet med våre 360 graders panoramabilder.

Sundsvalls nye møteplass

Med en spektakulær takbar, restaurant og moderne spa med blant annet takbasseng, et pulserende Living Room og en fleksibel konferanseavdeling, er Clarion Hotel® Sundsvall mye mer enn bare et hotell. Det er en møteplass for alle, uansett om du skal sove over, spise noe godt, slappe av på spa, nyte drinker med venner eller arrangere et stort event.

Clarion Living Room - Sundsvalls store stue

I vårt stilige Living Room kan du nyte livet med en rykende kopp kaffe, la deg inspirere av alle menneskene som går forbi, nyte en gastronomisk opplevelse og herlige drinker fra våre restauranter og barer, samt være en selvsagt del av helheten i hotellet.

Vi serverer dagens lunsj i Living Room hver ukedag kl. 11.30-13-30. Ukas lunsjmeny legges opp hver mandag på vår Instagram. Ved større lunsjselskap ber vi deg booke i forveien for å være sikker på at alle får plass i restauranten til ønsket tid. Book via reservations.cl.sundsvall@strawberry.se.

Skybar, takterasse og moderne brasserie 

Nysgjerrig på europeiske smaker i et spennende møte med de fineste råvarene fra Norden? Høyt oppe i hotellet kan du nyte både gastronomiske smaker og en vakker utsikt fra vårt brasserie som heter NÒR Sundsvall. Her finner du også vår unike skybar og en enorm takterrasse med storslått panoramautsikt over byen og Selångersån.

Elements Spa Sundsvall - et spa med byens beste utsikt! 

På øverste etasje finner du Elements Spa Sundsvall, et toppmoderne spa som vekker alle sanser for å sette deg i riktig sinnsstemning. Her finner du et oppvarmet takbasseng med en slående utsikt over Sundsvall, samt damp- og tørrbadstu. På helgene høyner vi pulsen med Pool Club på taket. Forskjellige dager, forskjellige tider, forskjellige konsepter - men alltid en fantastisk opplevelse som fellesnevner. Velg din vibe for dagen og book ditt besøk deretter.

Book behandling og inngang til spaet på Elements Spa Sundsvall.
Book spapakke med overnatting, inngang til spa, spagave og hotellfrokost.

Unik design med inspirasjon fra Sundsvall, New York og Tokyo

Etter den store Sundsvallbrannen i 1888, som etterlot byen i ruiner og anses å være den største brannen i Sveriges historie, ble det sentrale Sundsvall bygget opp igjen. Denne gangen i stein. Derfor kalles Sundsvalls bykjerne for Stenstaden. Den historiske hendelsen og Medelpads vakre landskapsstein Alnöit, ligger til grunn for hotellets utforming. Interiøret er inspirert av metropoler som New York og Tokyo. Møtet mellom det lokale og det globale skaper til sammen en effektfull atmosfære som bare må oppleves!

Kontakt

  • Skepparegatan 9 852 34 Sundsvall , Sverige

Vanlige spørsmål

Finne frem til hotellet

Kollektivtrafikk

Tog til Sundsvall C, buss til holdeplass Navet.

Til/fra flyplass

23 km, ca 20 min med bil, til Sundsvall-Timrå Airport.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Sundsvall +46 60 19 90 00

Om Clarion Hotel Sundsvall

Antall hotellrom

270 rom

Antall konferanserom

9 møterom og 1 bankettsal

Avstand fra sentrale Sundsvall

300 meter

Avstand til kollektivtrafikk

250 meter til busstasjonen Navet

Avstand til flyplass

23 km, ca 20 min med bil, til Sundsvall-Timrå Airport

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.