Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Clarion Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Clarion Hotel Sundsvall - et moderne og elegant hotell i nærheten av Selångersån og Sundsvalls bykjerne. Her finner du basseng på taket, konferanselokaler, samt moderne og koselige hotellrom som gir deg følelsen av å komme hjem.

Clarion Hotel® Sundsvall 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,4
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Sundsvall

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Living Room

Midt i hjertet av Clarion Hotel Sundsvall ønsker vi deg velkommen til å slå deg ned i vårt oppholdsrom som om det skulle vært ditt eget. Her treffes og trives alle, og vår ambisjon er at du skal føle at du heller ønsker å henge her enn hjemme hos deg selv.

En pulserende møteplass for alle begivenheter

I vårt oppholdsrom kan du fortape deg i en rykende kopp kaffe, la deg inspirere av alle menneskene som går forbi, nyte deilig gastronomi og drikke fra våre restauranter og barer, samt være en naturlig del av atmosfæren på hotellet. 

Ta inn stunden i de spesialdesignede sofaene og velg din vibe for dagen. Er det her den vanlige etter-jobb-sammenkomsten skjer, eller velger du å ta arbeidsdagen i i lobbyen, i nærheten av kaffemaskinen og med fristelsen av en herlig lunsj?

Lunsj

Vi serverer lunsj i Living Room hver ukedag. Ved større lunsj selskap ber vi deg bestille på forhånd for å sikre at du får en plass i restauranten til ønsket tidspunkt. Reserveres på reservations.cl.sundsvall@strawberry.se

Vi sees i Living Room!

Lunsj

Mandag - fredag: 11.30 - 13.30

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.