Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Amaranten Stockholm ,  Sverige

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel® Amaranten

Stockholm,  Sverige

På Clarion Hotel Amaranten møter du et boutiquehotell i storformat med spennende design inspirert av 60-tallet. Hotellet ligger i sentrale Stockholm i den fasjonable bydelen Kungsholmen.

Clarion Hotel® Amaranten 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,5
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Amaranten

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
3160 vurderinger
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
2

Slitent hotell?

4. desember 2023, , inadahlen

Heisene fungerte ikke, trapperommet var en branntrapp, smal og bratt. Varmen på badet fungerte heller ikke, når vi fikk oppgradering til Superior var det rommet omtrent likt som andre ordinære rom jeg…

Heisene fungerte ikke, trapperommet var en branntrapp, smal og bratt. Varmen på badet fungerte heller ikke, når vi fikk oppgradering til Superior var det rommet omtrent likt som andre ordinære rom jeg har bodd på tidligere. Stort pluss for ikke teppe på gulvet, og gode senger!
Les mere
4

Sentralt og romslig hotell

11. august 2023, Oslo, Norge, Lea S

Dette hotellet passet perfekt for meg, pappa og søsteren min. Sentralt og fint hotell. Vi fikk veldig stort rom. Frokosten var veldig bra og det var ekstra hyggelig personell. Hotellet hadde også fors…

Dette hotellet passet perfekt for meg, pappa og søsteren min. Sentralt og fint hotell. Vi fikk veldig stort rom. Frokosten var veldig bra og det var ekstra hyggelig personell. Hotellet hadde også forskjellige varer å selge, som parfyme og kunst.
Les mere
4

Familie ferie

15. juli 2023, , Mr_Solberg_T

Travelt men fint hotell. Heisene trenger å moderniseres. Styringen er gammeldags og de er slitene. Frokost området er ikke dimensjonert for så mange hotellgjester. Det blir fort kaos og veldig mye stø…

Travelt men fint hotell. Heisene trenger å moderniseres. Styringen er gammeldags og de er slitene. Frokost området er ikke dimensjonert for så mange hotellgjester. Det blir fort kaos og veldig mye støy.
Les mere
3

Et helt greit hotellopphold

13. juli 2023, , Irene H

Hotellet har god beliggenhet med grei gåavstand til Gamla stan, shopping og Grøna Lund (hvis du er innstilt på å tråkke litt). Det er en innbydende resepsjon med fresh duft. Vi bodde i 3.etg, og der l…

Hotellet har god beliggenhet med grei gåavstand til Gamla stan, shopping og Grøna Lund (hvis du er innstilt på å tråkke litt). Det er en innbydende resepsjon med fresh duft. Vi bodde i 3.etg, og der luktet det tilsvarende vondt i gangene. Teppene i gulvene (og ellers på hotellet) virket møkkete. Renhold ellers var ok. Det var varmt på rommet om natten, og airconditionanlegget var sentralt styrt. Fikk satt inn gulvstående aircondition som bråkte litt, men fungerte bra. Frokosten var god og det var bra utvalg. Både voksne og ungdommer på tur var godt fornøyde. Drikke i baren på hotellet var dyr, så anbefaler heller å gå ut og rundt hjørnet for å nyte drikke på kvelden. Det var surr med bookingen, og sommervikarene strevde med å finne ut av det. Et ok opphold, men velger nok annet hotell ved senere besøk.
Les mere
1

Advarsel! Dette hotell tar dine penger uten at du bor der!

20. april 2023, Stavanger, Norge, haakonSWE

Ikke book dette hotell! De tilbyr gratis kansellering frem til kl16 på ankomstdagen, men de praktiserer dette ikke. Jeg kansellerte 3 dager før ankomst (!!!) men likevel har hotell belastet meg for he…

Ikke book dette hotell! De tilbyr gratis kansellering frem til kl16 på ankomstdagen, men de praktiserer dette ikke. Jeg kansellerte 3 dager før ankomst (!!!) men likevel har hotell belastet meg for hele oppholdet etter at det har gått 1 uke etter det opprinnelige oppholdet! På henvendelser på telefon og mail svares det ikke! Dette synes jeg er bedrageri!

Svar fra eier

23. april 2023

Hej Håkon, Jag är hemskt ledsen, jag ska genast kika på detta. Det är inte okej. Jag ber dig att maila mig direkt så löser vi detta omgående. sofie.lapuhs@choice.se

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.