Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Amaranten Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Amaranten

Stockholm,  Sverige

På Clarion Hotel Amaranten møter du et boutiquehotell i storformat med spennende design inspirert av 60-tallet. Hotellet ligger i sentrale Stockholm i den fasjonable bydelen Kungsholmen.

Clarion Hotel® Amaranten 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,5
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Amaranten

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Vi byr på en herlig frokostbuffé med mange sunne og økologiske alternativ. Er du ikke overnattende gjest, men ønsker å spise ved vår fantastiske frokostbuffé? Du er hjertelig velkommen! Det koster 225 SEK/person, med forbehold om plass.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 11:00

  • Parkeringsmuligheter hos Clarion Hotel

Parkering

Pipersgaraget er en oppvarmet innendørs garasje som driftes av ekstern aktør og ligger nedenfor hotellet – enkelt og komfortabelt. Garasjen ligger i Pipersgatan 23. Garasjen drives av en privat aktør og vi kan derfor ikke ta imot reservasjoner eller tilby parkeringsservice.

Pris

395 SEK/natt. Sjekk ut kl. 13.00

Treningsrom

Treningsrommet vårt i første etasje er kostnadsfritt for våre gjester.

Åpningstider

Mandag - søndag: 24/7

Våre fasiliteter kan ha variererende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Self-service check-in

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

  • Rom for deg med kjæledyr hos Clarion Hotel

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

  • Få klærne dine vasket hos Clarion Hotel

Vaskeservice

Ønsker du å kunne reise med mindre bagasje? Ikke noe problem - vi har vaskeservice på hotellet! Lever vasken i resepsjonen senest kl 09.00, så får du den tilbake samme dag. Poser finner du på rommet.

  • Express checkout hos Clarion Hotel

Express Checkout

Lei av å stå i kø når det er på tide å sjekke ut fra hotellet? Da kommer du til å elske Express Checkout! Kontakt oss i resepsjonen for mer informasjon.

  • TV-kanaler hos Clarion Hotel

Tv-kanaler

Slapp av foran tv'n etter en lang dag. Alle våre tv-kanaler inngår i romprisen.

  • Wifi hos Clarion Hotel

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis trådløst internett. Innloggingskode får du i resepsjonen. Enklere blir det ikke.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.