Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm, Arlanda ,  Sverige

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm, Arlanda,  Sverige

Med hele 503 hotellrom, 10 XXL-rom och 4 møterom er dette det nye flaggskiphotellet til Comfort Hotel. Du kommer enkelt og raskt frem til flyet ditt. Det beste stedet å starte reisen din på. Velkommen!

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,6
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

En ordentlig god frokost skal både smake godt og inneholde gode råvarer. Vi tilbyr en herlig frokostopplevelse for å gi deg en bra start på dagen. Skal du rekke et tidlig fly? Den tidlige frokosten består av de kalle delene fra frokost buffeten (brød, pålegg, yoghurt, müsli og frukt) og selvsagt juice og nybrygget kaffe.

Åpningstider, frokostbuffet

Mandag - fredag: 05.30 - 09.30

Lørdag & søndag: 05.30 - 10.00

Tidlig frokost

Mandag - søndag fra 03.00

Parkering

Kommer du hit med bil? Ikke noe problem! Vi tilbyr en oppvarmet garasje der du kan parkere din bil i kjelleren på hotellet. Her er det også ladestasjoner for elbiler. Det er kun mulig å reservere parkering for minimum 7 dager, men det finnes også noen parkeringsplasser reservert for drop-in.

Priser:

24 timer: fra 275 SEK
1 uke: 950 SEK (8 days 1225 SEK)
2 uker: 1600 SEK

Send en mail til comfort.arlanda@strawberry.se for å booke parkering for minumum 7 dager. Dersom du ikke har booket parkering på forhånd er muligheten for å parkere bilen i garasjen avhengig av tilgjengelighet.

Barception

På entréplan finner du vår Barception, som serverer kaffe, drikke, øl og vin og snacks. Kjøkkenet er åpent fra 17:00 - 22:00 og serverer pizza, pasta, burger, sallater og andre sesongsinspirerte retter med et tydelig fokus på økologiske og sunne råvarer. Her kan du fylle på med etterlengtet energi, eller bare chille med en øl i loungen vår.

Lurer du på hva Barception står for? Det er enkelt: Bar + Reception = Barception

Gym

Sugen på å bevege deg før eller etter en lang flytur? Besøk The Comfort Gym! Her finner du alt fra avanserte treningsmaskiner til enklere treningsredskaper. Vi vil sikre oss at treningssalen passer for alle våre gjester – uansett hvilket nivå de vil legge treningen sin på.

Åpent døgnet rundt, alle dager!

Self service station

Hos oss skal det være enkelt å sjekke inn og ut. Slipp lange køer: i våre automater kan du selv sjekke inn, betale og sjekke ut på egenhånd.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Laundromat

Å reise kan gjøre klærne dine skitne, men Comfort Hotel Arlanda Airport har løsningen. Vi kommer ikke til å vaske for deg, men vi gjør det veldig enkelt for deg å vaske klærne selv. Bruk vår vaskemaskinservice, åpen døgnet rundt. Kjøp pollett i Barception.

Og ja, du kan stryke alle klærne etterpå, strykerom finnes i hver etasje.

Wifi

Hos oss surfer du helt fritt, på hele hotellet.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.