Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm Arlanda ,  Sverige

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinavias møteplass. Et levende, førsteklasses hotell midt på Arlanda flyplass - for møter, konferanse, event, kongress og opplevelser, med en himmelsk utsikt. 430 hotellrom, 44 møtelokaler, 2 restauranter og ett basseng.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,8
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Smaksreisen begynner med en fantastisk frokost i 2. etasje. I tredje etasje, i Living Room, nyter du noe lett å spise og drikke mens du venter på flyet. Alt serveres med en omtanke for deg og miljøet.

Frokost

I Restaurant Runway i 2. etasje dekkes det til en frokost hver dag. Dessuten er Runway restauranten som serverer våre konferansegjester god lunsj og middag.

Living Room

 - den beste måten å sosialisere på. I en sofa med venner, familie eller kolleger.

En levende møteplass er ikke basert på verdenskjent design, vakre malerier eller den beste musikken. En levende møteplass handler om mennesker. Det er menneskene som skaper god stemning og en følelse av at en vanlig hverdagskveld kan være noe fantastisk. Det er det vi ønsker å formidle gjennom Living Room.

Vi ønsker at Living Room skal være et inspirerende sted hvor du møter kunst, musikk, design og selvfølgelig andre mennesker. Vår ambisjon er at du fra tid til annen skal føle at du heller vil være i stua vår en hjemme i din egen stue.

Hjertelig velkommen til Clarion Living Room!

Bra mat for en bedre verden

Hva vi legger på tallerkenen til gjestene våre og personalet vårt er ekstremt viktig for oss. Du må gjerne spørre oss dersom du vil vite noe mer. 

For å utarbeide en egen "rødliste" har Strawberry anvendt WWF sin sjømatguide. Det har resultert i en liste som brukes for å kunne avgjøre hvilke kjøtt- og fiskeprodukter som bør unngås. Vi serverer både fisk og skalldyr som er ASC- og MSC- merket, og vi boikotter kjøtt fra Brasil. Vår kaffe er både økologisk og Fairtrade-merket. De gode omelettene er økologiske, og det er også melet vi bruker i bakeriet. All mat er 100% fritt for palmeolje. Vi har også flere gode alternativer å velge mellom for deg som vil eller må spise laktose- eller glutenfritt, vegetar eller vegansk.

Frokost

Mandag - Fredag: 
Buffet: 04.00 - 09.30

Lørdag - Søndag
Buffet: 04.00 - 10.30

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.