Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Stenungsbaden Yacht Club Stenungsund ,  Sverige

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Sverige

Ved porten til Bohuslän, 30 minutter fra Göteborg, finner du Stenungsbaden Yacht Club - et vakkert spa- og konferansehotell. Her opplever du følelsen av Newport og kystromantikk, med vakker utsikt over Hakefjorden. Vi er et kontantfritt hotell.

Stenungsbaden Yacht Club 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,9
av 10
Vurdering av Stenungsbaden Yacht Club

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

En knapp time fra Göteborg, men på en adskilt plass, ligger Stenungsbaden. Her bor dere kun noen få steg fra både havsnærme og adrenalinpumpende aktiviteter og avslappende spa. Hit kommer man både for å nyte opplevelser og aktiviteter, og for å koble av. Alt rammet inn med en vidunderlig utsikt over Hakefjorden og det salte havet.

Spa & trening

Vår spaavdeling Bluewater Sports & Health Club tilbyr deilige varme bad, både utendørs og innendørs, et badstuelandskap, badstuflåte, behandlinger og trening både individuelt og i gruppe. Når været tillater det kan du spille beachvolley og tennis, eller bare sitte på solterassen og nyte skjærgårdsutsikten. På vår bootcampbane kan du utfordre både deg selv og dine venner. Les mer om Bluewater Sports & Health Club her.

Opplev spaet vårt

Inngang til spaet vårt inngår ikke i losjiprisen, og må bookes separat via e-post eller telefon. I inngangsprise inngår lån av badekåpe og håndkle, samt te og fersk frukt. Les mer om priser og åpningstider her.

Konferanse hos oss

Stenungsbaden kan oppfylle alle dine ønsker om hvordan du vil at din konferanse skal være. Flytt konferansen utendørs, sett ekstra fart på den med aktiviteter på havet, gjør suksess med eget liveband, varier måltidene, eller vær for dere selv i vår eksklusive konferansevilla, J.C Stevens. Vi kan ta imot opp til 400 personer i samme lokale. Les mer om konferanse her.

Matopplevelser

Captains Table er hotellets stilsikre, sportslige og elegante restaurant med utsikt over Hakefjorden og det salte havet. Her serveres middage til alle våre gjester. Prøv  Ferske råvarer, økologisk, nærprodusert og årstidsbasert er noen av nøkkelordene. Med muslinger fra Orust, østers fra Ljungskile og vår baker rundt hjørnet håper vi at smakene ikke er det eneste som lander godt i magen. I sommersesongen åpner vårt sjarmerende båthus Kookaburra nede i strandkanten. Les mer om restaurant Captains Table og Kookaburra her

Aktiviteter

Utdrikningslag, golfweekend, konferanse eller bare kvalitetstid med nære og kjære? Stenungbadens brede aktivitetstilbud inneholder noe for alle. Med naturen og havet rett utenfor døra kan vi tilby alt fra seiling, båtturer, is-skulpturering og firehulskjøring. For dere som er litt roligere anlagt har vi dryckesprovning, for å nevne noe. Vil du prøve deg på en skikkelig utfordring, anbefaler vi å booke inn en boot camp på vår egen hinderbane. Les mer om aktiviteter her.

Kontakt

  • Södra Stenungsön 44448 Stenungsund , Sverige

Finn frem til hotellet

Buss

Bussholdeplass Stenungsön, 2 minutters gange fra hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stenungsund,
telefon +46 303 75 15 15

Båt

Koordinater: N58° 0,3 N - 011° 48,5 E
I vår gjestehavn finner du flere plasser.
Havnen er 3 meter dyp.

Om Stenungsbaden Yacht Club

Antall rom

214 rom - 448 senger

Antall konferanselokaler

24 stk - plass til 420 deltagere.
Mingleområde for inntil 1500 personer.

Avstand flyplass

Göteborg Landvetter Airport:
70 km, ca 45 min
Trollhättan-Vänersborg Flygplats: 65 km, ca 50 min

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.