Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Solna Solna ,  Sverige

Se alle hotell i Solna, Sverige

Comfort Hotel® Solna

Solna,  Sverige

Et nytt, moderne og energismart hotel har åpnet i Solna. I nærheten av offentlig transport og med gåavstand til Friends Arena, Westfield Mall of Scandinavia og Råstasjön med deres vakre naturområde. Velkommen til Comfort Hotel Solna!

Comfort Hotel® Solna 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Comfort Solna er et Zero Energy-bygg som prioriterer bærekraft og teknologi.

Bygningen er utstyrt med solcellepaneler som genererer ren energi, reduserer karbonavtrykket og fremmer en mer bærekraftig fremtid. Disse panelene, sammen med andre energisparende funksjoner, gjør at bygningen kan operere med netto nullenergi, som betyr at bygget skaper mer energi enn det bruker. Dette smarte bygget benytter seg også av teknologi til å forbedre komfort og effektivitet for gjester og ansatte, og skaper et bærekraftig og innovativt bo- og arbeidsmiljø. Bruken av solcellepaneler og smarte systemer viser ikke bare vår forpliktelse til bærekraft, men representerer også et skritt mot en grønnere fremtid for alle.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.