Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Malmö Malmö ,  Sverige

Se alle hotell i Malmö, Sverige

Comfort Hotel® Malmö

Malmö,  Sverige

Comfort Hotel Malmö er et trendy hotell 150 meter fra Malmø sentrum. Her bor du med nærhet til byens uteliv, stranden, spisesteder og shopping like ved hotellet. Hotellet passer like godt for helgeturer som for jobbreiser. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Malmö 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,7
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Malmö

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Malmö. 128 skritt unna hotellet ligger Malmö sentralstasjonen, noe som gjør det enkelt å utforske Malmös puls og nærliggende byer. I et av sydsveriges største hotell er det rom for alle. I vår Barception er det bar, resepsjon og deli. Vi har også restaurant og det heftigste treningsrommet i Sverige!

Parkering

Bak hotellet ligger Comfort Hotel Malmös parkeringsplasser. Parkering betales via parkeringsautomaten når du parkerer bilen.

Bagasjerom

Hotellet har et bagasjerom hvor du kostnadsfritt kan oppbevare din bagasje både før og etter at du har sjekket inn.

Hvordan er det med rengjøring av rommet mitt?

For å være snille mot både miljøet og lommeboken din vasker vi kun rommet ditt hver 4. dag når du bor hos oss. Vil du ha det vasket hver dag? Ikke noe problem. Det er bare å gi beskjed i Barception, så løser vi det (bare si ifra innen kl 22 dagen før).

Gratis WiFi

Alle som bor på vårt hotell har tilgang til gratis trådløst nett over hele hotellet, det er bare å surfe i vei!

Bar + Resepsjon = Barception

Vi kaller det Barception – en kombinasjon av resepsjon, bar og deli. Det perfekte stedet for å sjekke inn og teste vårt seneste sesonginspirerte utvalg av mat. Ta en drink, møt nye eller gamle venner og ta en matbit før du går ut og opplever Malmös puls. Åpent 24/7.

Har du det travelt? Null stress!

Vi har en stasjon der du smidig kan sjekke deg selv inn og ut. Vårt Comfort-crew er rett i nærheten, klare til å veilede deg og ønske deg velkommen.

Sen utsjekk/tidlig innsjekk

Ble det en litt sen lørdagskveld? Det er ikke noe problem her! Hos oss serveres frokosten frem til kl 12:00 på søndager og rommet kan du beholde frem til klokken 18.00 uten ekstra kostnader. Så her er det bare å slappe av og sove litt lengre, det byr vi! Vil du sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager så er det mulig mot en mindre avgift.

Oppgradering

Vi tilbyd oppgradering av rommet ditt for SEK 100. Ta kontakt med resepsjonen for informasjon så hjelper vi deg der.

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Malmö er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Inn og utsjekk

Innsjekk fra kl 15.00.

Utsjekk senest kl 12.00.

Lazy Sunday – Utsjekk på søndager kl 18.00. Husk å gi beskjed til resepsjonen dersom du ønsker utsjekk etter kl 12.00. 

Om du ønsker å sjekke inn tidligere eller sjekke ut senere øvrige dager, går det oftest bra mot et tillegg fra 100 SEK. Kontakt resepsjonen, vi hjelper gjerne!

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07.30 - 11:00

Barception

Åpent døgnet rundt

Treningsrom

Under September er treningsromme lukket for renovering.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.