Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Malmö Malmö ,  Sverige

Comfort Hotel® Malmö

Malmö,  Sverige

Comfort Hotel Malmö er et trendy hotell 150 meter fra Malmø sentrum. Her bor du med nærhet til byens uteliv, stranden, spisesteder og shopping like ved hotellet. Hotellet passer like godt for helgeturer som for jobbreiser. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Malmö 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,0
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Malmö

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Malmö – et urbant hotell med 293 rom. Hotellet ligger midt i Malmøs pulserende sentrum og bare 128 skritt fra Malmø C.

Best beliggenhet i Malmø

I en skjønn miks av 1800-talls mathaller med svimlende takhøyde og en moderne innredning med rockefølse er Comfort Hotel Malmö det naturlige valget for din helgetur eller jobbreise i Malmø. Malmø sitt yrende byliv finner du like rundt hjørnet og på bare 10 minutter kommer du deg til Lund. Köpenhamn och Kastrup flyplass ligger ca 20 minutter unna.

Er du nyskjerrig på hvordan det ser ut hos oss, klikk her for å ta en virituell rundtur før du kommer på besøk! 

Oppdag byen

Hippe Comfort Hotel Malmö ligger i gangavstand til byens shoppinggater, restauranter, barer og nattklubber. Sjarmerende Lilla Torg og vakre, grønne slottsparken ligger bare et steinkast unna. I den hyggelige bydelen Västra hamnen finner du Turning Torso og Malmøs egne strand Ribban bare en liten gåtur unna. Den beste måten å oppleve Malmö på, er med sykkel - raskt, enkelt og billig. Nå kan du enkelt leie en sykkel hos oss på  Comfort Hotel Malmö, spør oss i Barception om hjelp. Vi tipser gjerne gjestene våre om Malmös skjulte perler.

Rengjøring av rom

For å være snille mot både miljøet og lommeboken din vasker vi kun rommet ditt hver 4. dag når du bor hos oss. Vil du ha det vasket hver dag? Ikke noe problem. Det er bare å gi beskjed i Barception, så løser vi det (bare si ifra innen kl 22 dagen før).

Vi fikser din konferanse eller ditt event

Book våre møterom eller ha din neste store konferanse i vår restaurant. Les mer om konferanse og event på Comfort Malmö her.

For deg som vil ha oversikt

Du kan lese mer om Malmø her, og du kan sjekke vår eventkalender for å se hva som skjer i Malmø akkurat nå. Vil du vite mer om vårt hotell? Her har vi samlet svarene på de vanligste spørsmålene om Comfort Hotel Malmö.

Kontakt

  • Carlsgatan 10 C 21120 Malmö , Sverige

Finne frem til hotellet

Buss/tog

Malmö C

Fra Malmö Airport Sturup

Flybussen mot Malmö C

Fra Kastrup flyplass (København)

Öresundstog til Malmö C eller flybuss til Malmö

Taxi

Vi anbefaler Taxi Kurir, telefon +46 40 700 00

Om Comfort Hotel Malmö

Antall hotellrom/senger

293 rom/ 525 senger

Avstand flyplass

Malmö Airport Sturup: 31 km, ca 30 minutter
Kastrup flyplass: 28 km, ca 25 minutter

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass og pendlertogstasjon Malmö Centralstation: 150 meter Fra Malmö C går flybusser til Sturup och tog till Kastrup.

Om Comfort Hotel©

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.