Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Linköping City Linköping ,  Sverige

Comfort Hotel® Linköping City

Linköping,  Sverige

Ved Linköpings midtpunkt, Stora torget, finner du Comfort Hotel® Linköping City. Et koselig hotell der du kan nyte hjemmekoselige rom og nærhet til byens shopping og severdigheter.

Comfort Hotel® Linköping City 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
2,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

2,0
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Linköping City

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

En herlig og sunn frokostbuffé serveres hver morgen og er inkludert i romprisen. Kjenner du noen som vil komme å nyte en frokost med deg? Selvfølgelig går det bra. Prisen er 129 SEK i ukedager og 145 SEK i helger (barn mellom 5-12 år spiser frokost for 79 SEK i ukedager og 99 SEK i helger, barn under 5 år spiser gratis).

Frokost serveres:

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:30 - 11:00

Vår servering har varierte åpningstider under sommerperioden og helligdager. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

  • Parkeringsmuligheter hos Clarion Hotel

Parkering

Kommer du med bil til oss og vil parkere i garasjen? Parkering koster 240 SEK per natt og kan forhåndsbestilles ved å kontakte resepsjonen. Vi har også ladeplass for elbiler.

For å komme til parkeringsplassen kjører du på St.Larsgatan og deretter opp på Borgmästaregatan og tar deretter til høyre på Hantverkaregatan for å komme til hotellinngangen. Noen av disse gatene er gågater mens hotellets gjester har lov til å kjøre på de. Parker først utenfor hotellinngangen, sjekk inn og få parkeringstillatelsen din, så kan resepsjonen guide deg videre til garasjen som ligger i samme bygning.

  • Rom for deg med kjæledyr hos Clarion Hotel

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Lazy Sunday

Vi liker Lazy Sundays! Derfor lar vi deg, så ofta det går, beholde rommet frem til klokken 18.00 alle søndager - uten ekstra kostnader. Det går ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, forutsatt at vi har kapasitet, mot avgift.

WiFi

Hos oss surfer du gratis under hele oppholdet. Vår Wifi heter ComfortHotel.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.