Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post i sentrum av Gøteborg er ikke som alle andre hotell. Det ærverdige posthuset ved Gøteborg sentralstasjon har blitt omgjort til et designhotell. Her kan du nyte spa, restauranter, barer og konferanser.

Clarion Hotel® Post 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,3
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Post

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Føl deg som hjemme i den fine lobbybaren vår Postbaren, som også har uteservering om sommeren!

Postbaren

Postbaren er Clarion Hotel Posts sentrum og naturlig samlingspunkt for såvel som hotellgjester til gøteborgere. I Postbaren skal man føle seg hjemme - så på det gjerne som ditt andre hverdagsrom. Her tilbyr vi vårt eget øl, vår egen kaffe og ikke minst en gedigen vinliste med spennende amerikanske viner. Vi er umåtelig stolte over søtakene våre, bakt i eget konditori. Blir man litt småsulten, finnes det mange sandwicher å velge mellom. Bakgrunnsmusikken varierer i tempo og stemning utover kvelden, utifra steming og atmosfære. For å tilfredstille alle slags gjester omfatter spillelistene alt fra 1920-talls slager og moderne hits.

Post Work

Du er varmt velkommen til Clarion Hotel Posts populære after work - Post Work! Hver fredags ettermiddag stiger stemningen, musikken og tempoet. Mennesker kommer inn fra gaten, og vi feirer at helgen er i gang, med spesialpriser i baren fra 16.00 - 21.00.

Post Rost

Clarion Hotel Post kan tilby noe ikke mange andre hotell kan, sin egen spesiallagde kaffe. Post Rost lages av Bergstrands Kafferosteri som har laget kaffe siden 1891. For oss har de laget en blanding med fra Peru, Mexico, Indonesia, Etiopia og Tanzania. Resultatet er en kraftig kaffe med smak av søte nøtter.

Vinkjelleren

Vinkjelleren som lokale i seg selv vekker oppmerksomhet. Her bevares viner fra hele verden, men vinkjellerens hjerte banker for Oregon og Pinot Noir i verdensklasse. Det største utvalget av Oregonviner otenfor Oregon finner du faktisk i vår vinkjeller. Vi tilbyr også vinsmakinger sammen med våre dyktige sommelierer.

Post Bar

Mandag: 11:30 - 23:00
Tirsdag - torsdag: 11:30 - 00:00
Fredag - lørdag: 11:30 - 01:00
Søndag: 16:00 - 23:00

Terrassen uteservering

Åpent i fint vær

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.