Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post i sentrum av Gøteborg er ikke som alle andre hotell. Det ærverdige posthuset ved Gøteborg sentralstasjon har blitt omgjort til et designhotell. Her kan du nyte spa, Rooftop Pool, restauranter, barer og konferanser.

Clarion Hotel® Post 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,9
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Post

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Postbaren – mer enn bare en bar

Postbaren er Clarion Hotel Posts sentrum og naturlig samlingspunkt for såvel som hotellgjester til gøteborgere.

De beste bartenderne i byen leverer håndverkscocktailer der ferske råvarer er i fokus. Ta ett glass med kollegene etter jobb, eller nyt en helaften med drinker, øl, vin, dans og underholdning av våre DJs. Om sommeren utvides Postbaren med den solsikre uteserveringen Terassen, hvor gjestene strømmer til fra morgen til kveld. Her kan du regne med høy stemning!

Vi anbefaler vår egen kaffe

Clarion Hotel Post Rost er vår eksklusive kaffeblanding som du bare kan drikke her. Den er utviklet av Bergstrands Kafferosteri som har ristet kaffebønner i Gøteborg siden 1891. En bryggkaffe som gir en følelse av nøtteaktig espresso - sterk kropp, rik og fyldig med en mild, søt og oppkvikkende avslutning.

Vinkjelleren

Vinkjelleren som lokale i seg selv vekker oppmerksomhet. Her bevares viner fra hele verden, men vinkjellerens hjerte banker for Oregon og Pinot Noir i verdensklasse. Det største utvalget av Oregonviner otenfor Oregon finner du faktisk i vår vinkjeller. Vi tilbyr også vinsmakinger sammen med våre dyktige sommelierer.

Post Bar

Mandag: 11:30 - 23:00
Tirsdag - torsdag: 11:30 - 00:00
Fredag - lørdag: 11:30 - 01:00
Søndag: 15:00 - 22:00

Terrassen uteservering

Åpent i fint vær

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.