Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post i sentrum av Gøteborg er ikke som alle andre hotell. Det ærverdige posthuset ved Gøteborg sentralstasjon har blitt omgjort til et designhotell. Her kan du nyte spa, Rooftop Pool, restauranter, barer og konferanser.

Clarion Hotel® Post 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Er du på utkikk etter en suite utenom det vanlige? Da har du kommet til rett sted. La oss presentere Elnasuiten, Juliussuiten og Rooftop-suiten. 

Book en suite for det lille ekstra

Nespresso-maskin, morgenkåpe og tøfler er tilgjengelig på rommet, og innholdet i minibaren er inkludert.

Elna-suiten

I 4. etasje, i den gamle direktøretasjen med utsikt over Drottningstorget, ligger Elnasuiten. Suiten er 50 kvadratmeter stor med 3,4 meter takhøyde, store vinduer og bred vinduskarm til å sitte i. Her finner du en herlig sofagruppe, ordentlig arbeidsområde og en behagelig soveromsdel med en 200 cm bred dobbeltseng. Fine designmøbler, stemningsfull belysning, telefon og 55" LED-tv fra LAVA med tilkoblet internett. Baderommet har fint materialvalg og både dusj og badekar.

Julius-suiten

I den nye delen av hotelet, i 12. etasje, med fantastisk utsikt over Göteborg, Trädgårdsföreningen (hageforeningen) og ut mot elven ligger Julius-suiten. Suiten er oppkalt etter den første postmesteren i Posthuset, Julius Juhlin, født i 1907. Suiten på 95 kvadratmeter gir en herlig følelse av å befinne seg midt i sentrum, mer i New York, enn i Göteborg. 

Her er det godt med plass, selskapsområde med bordplass, sofagruppe og arbeidsområde. Det separate soverommet har en 200 cm bred dobbeltseng. Rommet har fine designmøbler, stemningsfull belysning, telefon og 55" LED-tv fra LAVA med tilkoblet internett. Lys og lyd styres med iPad. Suiten har et stilrent baderom med badekar og dusj, i tillegg til et separat toalett.

Rooftop-suiten

Vår største suite på 110 kvadratmeter ligger i 13. etasje i den nye delen av hotellet med en fantastisk utsikt over Göteborg. Suiten er fargerikt innredet med unike designmøbler, lamper og detaljer. Takhøyden og de store panoramavinduene gir herlig lysinnslipp.

Selskapsdelen har bordplass opptil 8 personer, en kjøkkendel, arbeidsplass og en romslig sofagruppe med 55" LED-tv fra LAVA med tilkoblet internett. På soverommet finnes en behagelig 220 cm bred dobbeltseng og en ekstra tv, samt store walk-in garderober med god oppbevaringsplass. Baderommet er stilrent med eksklusive materialer og har badekar og dusj, samt et separat toalett. I suiten styres lys og lyd med iPad.

Book en suite

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og spørsmål på +46 31 61 90 00 eller via reservations.post@strawberry.se

 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.