Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Åpningstilbud

Opplev nye Clarion Hotel® Karlatornet! Nyt noen timer på Elements Spa og en middag på Brasserie NÒR under oppholdet. Nå får du et fantastisk åpningstilbud til bare 1095 SEK/person.

Overnatting, spa-inngang og middag for to!

En ny stjerne innen Clarion Hotel® er klar for å tennes. Og denne gangen står den inntil et av nordens mest ikoniske bygg, Karlatornet, på Lindholmen i Göteborg. Bli en av de første til å sjekke inn på hotellet, og opplev samtidig en herlig 2-retters middag og noen avslappende timer på Elements Spa. Et alle tiders åpningstilbud!

Hotellrommene tilbyr en elegant innredning, hvor du kan lande mykt i senga med fluffy puter.

På NÒR mottas du med en meny full av nordiske retter. Kjøkkenet hyller den nordiske kokkekunsten i kombinasjon med moderne og spennende innslag fra Sentral-Europa. Rettene er laget av lokale råvarer, sanket fra skandinavisk skog og mark. Slå deg ned i en avslappet, autentisk atmosfære og nyt nye versjoner av kjente klassikere. Pakken inkluderer en smaksrik 2-retters i form av hovedrett og dessert.

På Elements Spa kan du nyte et relax-basseng og litt herlig pustetid i infrarød badstue og tørrbadstue. Hvis du vil, kan du innlede avslapningen med en skikkelig økt i treningsrommet først.

Velkommen til et døgn av opplevelser!

Pakken per person inkluderer:

  • 1x overnatting i dobbeltrom
  • 1x 2-retters middag (hovedrett og dessert)
  • 1x inngang til Elements Spa
Vilkår og betingelser

Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.