Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Karlatornet Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Karlatornet

Gøteborg,  Sverige Åpner 1. september 2024

I september 2024 åpner Clarion Hotel Karlatornet sine dører på Lindholmen og vil skape en oase for møter, forretningsreisende og lokale gøteborgere. Hotellet blir en del av Sveriges høyeste bygg, Karlatornet og inviterer deg til restaurant, bar og spa.

Clarion Hotel® Karlatornet 5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel® Karlatornet er mer enn bare et hotell, det er en dynamisk møteplass hvor forretningsstrategier blir smidd og nettverk skapes. For lokale gøteborgere tilbyr hotellet et felles sted å jobbe, møtes og slappe av. Et sted der lokal sjarm møter global forretningsdrift, og hvor hver besøkende blir en del av Lindholmens unike fellesskap.

Book åpningstilbud her

Muligens er det stedets puls, i kvartalets DNA, som gjør Clarion Hotel Karlatornet til det perfekte valget for forretningsreisende og møteentusiaster. Her møtes høyt og lavt, formelt og avslappet, alt innenfor rammene av en inspirerende og imøtekommende atmosfære - akkurat det man trenger for å lykkes med sine forretningsmål på Lindholmen. 

Hotellrom, utsikt både mot og fra Karlatornet

Hotellet er en del av Sveriges høyeste bygning, Karlatornet. I et bygg med 15 etasjer finner du 300 designede hotellrom. Som en ekstra bonus huser vi en etasje i Karlatornet med vakre og forbløffende suiter.

Restaurant og Bar

Velkommen inn til nabolagsstedet med ekstra alt. Nyt en herlig middag på Brasserie NÒR. Restauranten er et moderne brasserie som hyller nordisk kokkekunst med et solid fotfeste i Europa. Her kombineres lokale råvarer med tradisjonelle retter med sentraleuropeiske smaler. Her kan du regne med gjenkjennelse med en vri.

I Living Room Bar skapes cocktails av ypperste håndverk, et perfekt sted både å starte og avslutte kvelden.

Møter i høyden - for møteentustiaster

Her finner man 15 state-of-art møterom med fleksibilitet til å skreddersy deres behov. I bankettsalen kan vi ønske opp til 400 personer velkommen, som også passer perfekt for store konferanser eller en staselig bankettmiddag.

Lindholmen

Lindholmen er et dynamisk forretningsområdet i Gøteborg, som strekker seg langs elven. Blant bedriftene finner man innovative selskaper som fokuserer på blant annet tech, forskning og utdanningsinstitusjoner.

Spa

Skjem bort deg selv med en avslappende stund på hotellets Spa. Et varmt basseng med herlig relax og badstu for deg til å lade batteriene før arbeidsdagen eller for en hyggelig stund i helgen. Her finner du også hotellets treningsrom.

Om Karlatornet

Karlatornet er nordens høyeste bygning og er blitt et staselig landemerke i Gøteborg med sine 246 meter. På de 74 etasjene finner du skybar, 611 leiligheter, kontor og hotellets suiter. Skidmore, Owings & Merrill har tegnet Karlatornet, de står også bak verdens høyeste og mest spektakulære bygninger, for eksempel Burj Khalifa i Dubai og One World Trade Center i New York. De har skapt et internasjonalt navn og vunnet flere prestisjefylte priser.

Kontakt

  • Cassiopejagatan 14 417 55 Gøteborg , Sverige

Finne frem til hotellet

Buss

Nærmeste bussholdeplass er Lindholmsallen ca 300 m og fra Lindholmskajen ca 500 m går båten til Skeppsbron.

Gøteborg sentralstasjon

Hoteller ligger ca 9 km fra Gøteborgs sentralstasjon - som gir deg mange muligheter for å komme seg dit med offentlig transport.

Fra Landvetter

Flybuss til Gøteborg sentralstasjon, ca 30 min.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg +46 31 65 00 00.

Om Clarion Hotel Karlatornet

Antall hotellrom

300 rom

Antall konferanselokaler

15

Avstand til lokaltrafikk

Nærmeste bussholdeplass er Lindholmsallen, rundt 300 meter fra hotellet.
Fra Lindholmskajen, rundt 500 meter unna, går båten til Skeppsbron

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.