Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Teaterpakke

Priser

Minimum 15% rabatt på hotell og 25 % rabatt på billetter

Book Teaterpakke hos oss og få rabatt på overnatting og billetter til den fantastiske musikalutgaven av "Så som i himmelen" på Trøndelag Teater.

Trøndelag Teater er kjent for å sette opp musikaler i verdensklasse og for å fornye høyt skattede drama. I den kritikerroste scenografen Katrin Bombes hender løftes den lille bygda inn i et nytt, visuelt og enestående univers. Det er en historie full av latter, tårer og varme, som belyser tematikk som er aktuell for vår tid: Kunsten som lindrende kraft for enkeltmennesket og samfunnet som helhet. Musikken gis et nytt og spennende uttrykk signert kapellmester Åsmund Flaten sammen med et knippe særdeles sterke musikere og sangere.

I en urolig tid er kanskje en kjærlighetshistorie om tilgivelse, samhold og aksept det vi trenger. Det er bevist at korsang synkroniserer hjerterytmen til alle som deltar i sangen. Vi puster i takt. Er det ikke det vi alle drømmer om akkurat nå? En mer harmonisk verden?

Tilbudet inkluderer:

  • Overnatting
  • Billett(er) til Så som i himmelen på Trøndelag Teater
  • Frokost
  • Gratis kaffe og te på hotellet
Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet, på et visst antall rom, og ikke i kombinasjon med andre tilbud eller rabatter. Avbestillingsfrist ved bestilling er 10 dager før ankomst.

Send forespørsel
3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.