Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Sommerro Oslo ,  Norge

Sommerro

Oslo,  Norge

Sommerro er huset for hele byen, med stuer, scener og samlingssteder for alle som vil stikke innom og soverom for alle som vil bli. Sommerro er et sted alle kan føle seg litt hjemme, og likevel langt vekk fra hverdagen.

Sommerro 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,5
av 10
Vurdering av Sommerro

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Historiske møterom

Vi har åtte historiske rom tilgjengelig for privat leie, alle i tredje etasje. Her finner du våre kulturarvslokaler; Krohgsalen, med Per Krohgs fantastiske takfresker, det originale Direktørkontoret fra Oslo Lysverker, samt fire lyse styrerom. I likhet med navnene på rommene, er interiøret inspirert av skikkelser med tilknytning til byggets historie og norsk Art Deco. Lokalene har alt du trenger, inkludert moderne teknologisk utstyr.

Lysverket Scene

Vårt forlokkende 200-seters forgylte teater henter sine referanser fra den dekadente 1930-tallsglamouren til gamle Hollywood og Europas store operahus. Med en storslått buet sceneåpning med stjernestøv-belysning og lavendel-skumringsfarger - inspirert av den norske kunstneren Harald Sohlbergs maleri av en havfrue som dukker opp fra fjorden i måneskinnet - vil vi ha et kontinuerlig program med intime begivenheter fra trylleshow og live-podcaster til kabaretforestillinger. Med egen inngang bak scenen, bar, toaletter og garderober er plassen også ideell å leie for spesielle arrangementer. Fra private filmvisninger til store lanseringer, uansett anledning, er Lysverker Scene den perfekte wow-faktor-plassen.

Sommerrostuene

Et intimt bibliotek, en hyggelig kino og en storslått scene inspirert av Hollywoods gullalder er blant Sommerrostuene, som alle er tilgjengelig for privat utleie. Vi skreddersyr lokalene etter dine behov, enten du planlegger en intim samling eller stor fest. Du kan feire med stil, akkurat slik du ønsker det.

La oss samles på Sommerro

For mer informasjon, booking av lokale og events se her.

Booking av lokale og informasjon

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.