Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Sommerro Oslo ,  Norge

Sommerro

Oslo,  Norge

Sommerro er huset for hele byen, med stuer, scener og samlingssteder for alle som vil stikke innom og soverom for alle som vil bli. Sommerro er et sted alle kan føle seg litt hjemme, og likevel langt vekk fra hverdagen.

Sommerro 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,7
av 10
Vurdering av Sommerro

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Ekspedisjonshallen

Møt venner, kolleger eller familie i en deilig og avslappet atmosfære fylt av live jazzmusikk, smakfull mat og noe godt i glasset. Her er dørene åpne for alle – hele dagen!

TAK

Velkommen opp til TAK! Restauranten fokuserer på nordiske matskatter tilberedt med japanske teknikker og smaker, og drives av den prisvinnende kokken Frida Ronge.

Izakaya

Bli med til den uformelle streetfood- og cocktailbaren, Izakaya. Enten du tar med vennegjengen, en date eller hele storfamilien, vil du oppleve at middag på Izakaya både er en sosial og kulinarisk opplevelse.

Plah og Ahaan

Plah og Ahaan tar deg med til Thailand med sitt todelte restaurantkonsept. Spis gatemat og deleretter på Ahaan – eller omfavn autentiske thailandske smaker fra Plah sin store smaksmeny.

Barramon

Lev deg inn i den baskiske kulturen på Barramon! La delikate smaker av deilig tapas akkompagnert av nydelige spanske viner ta deg med på en kulinarisk reise du sent vil glemme.

To Søstre

Her kan du nyte Oslos beste afternoon tea og bli med på en reise fra salt til søtt fra en meny som endres etter årstidene.

Kafé Lucy

Frister det med en americano og pain au chocolat på vei til jobb? Eller kanskje er du fysen på noe godt etter et langt jobbmøte? Dra innom Kafé Lucy!

Vestkantbadet

Et av Oslos eldste bad åpnet 1. september 1932, og har nå gjenoppstått etter restaureing. Hos oss kan du ta en svømmetur eller et bad omringet av nydelige Art-Deco inspirert interiørdetaljer.

Møterom og event venues

Krohgsalen, Borgfeldtstuen, Direktørkontoret, Munthe og Styrerom er bare noen av møterommene vi har hos oss. La os samles på Sommerro! Uansett anledning.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.