Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotellovernatting og forestilling på Folketeateret

Priser

Kr 2.950 per natt for dobbeltrom og 2 billetter til musikal

Et opphold utenom det vanlige med teaterbilletter til den populære musikalen Les Miserables og overnatting på Clarion Collection® Hotel Folketeateret

Om hotellpakken

Clarion Collection® Hotel Folketeateret ligger under samme tak som selve Folketeateret. Du trenger med andre ord ikke å bekymre deg for garderobeløsning når du skal bevege deg fra hotellrommet til forestilling. Med vår unike innredning vil teaterfølelsen følge deg under hele oppholdet fra innsjekk til utsjekk. Ønsker du å unne deg litt ekstra med 3-retters middag på Grilleriet før forestilling kan vi hjelpe deg med det.

Om forestillingen

Basert på Victor Hugo sin roman med samme navn, tar Les Misérables oss med inn i 1800-tallets Frankrike der en gryende revolusjon skaper bakteppet for en uforglemmelig historie om selvoppofrelse, kjærlighet og lidenskap. Med sin gripende historie og kjente og kjære sanger som "I Dreamed A Dream", "On My Own", "Bring Him Home", og "One Day More» har Les Misérables blitt en av de mest avholdte musikalene i teaterhistorien, og engasjerer fremdeles både publikum og kritikere verden over.

Musikalen fremføres på norsk.

Kilde: Folketeateret.no

Stay a little longer?

Pakkeprisen inkluderer billetter til show, men om du ønsker å utvide ditt opphold tilbyr vi 12 % rabatt på tilknytningsdøgn.

 

Velkommen til Folketeateret!

Pakken inkluderer

  • Prisvinnende frokostbuffet
  • Afternoon Sweets
  • Evening Meal
  • Hotellovernatting i dobbeltrom
  • 2 billetter til musikal (prisnivå 2)
Vilkår og betingelser

Bookingen må forhåndsbetales og kan ikke avbestilles. Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet og ikke i kombinasjon med andre tilbud. Døgnprisen på tilbudet inkluderer billetter til musikal. Ønsker du å bo flere netter uten forestilling kan du ta kontakt med hotellet så hjelper vi deg med bookingen. Vi kan tilby 12 % rabatt på tilknytningsdøgn.

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.