Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Besøk vårt tropiske paradis

Weekend på Quality Hotel & Resort Skjærgården betyr opplevelser både for liten og stor. Ta med badetøy både sommer og vinter, her er det 31 grader i vannet hele året.

Priser

2 voksne + 1 barn FRA pris 2.105

2 voksne + 2 barn FRA pris 2.580

Velkommen til Quality Hotel & Resort Skjærgården. Hos oss kan dere sjekke inn, puste ut, og la oss ta hånd om resten. Vi ordner både mat og aktiviteter.

Fra rommet kan dere gå rett til vår badepark på hele 4000 kvadratmeter. Der finner dere både vannsklie, waveball, strandsone, boblebad og mye annet kult. Hvorfor ikke ha konkurranse i vannsklia? Raskeste tid vinner!

Hver helg er vi Barnas Hotell og ønsker våre unge gjester spesielt velkommen. Vi har både hoppeslott og lekerom. På lørdagene vil vår aktivitetsleder finne på alt fra tegning, perling og stolleken til karaoke, mini-disco og kino. Alla som har lyst blir med!

Når magen begynner å romle, er det bare å sette seg ned ved ferdig dekket bord. Vår populære buffet har masse godt for både store og små munner. Alt er inkludert i prisen!

100 % morro. Null stress.

Pakken inkluderer:

  • 1 overnatting i dobbelt rom eller familierom
  • Resort-frokost
  • Inngang til badeparken
  • Buffet eller dagens 2 retter
Vilkår og betingelser

Priser er per natt, og det er FRA priser og varierer i henhold til belegg. Tilbudet gjelder ikke i kombinasjon med andre rabatter.

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.