Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Opplev Skjærgårdsveien

Idyll fra sykkelsete. Lavterskeltur som du kan gjøre til hva du vil. Ta det helt med ro, eller ta det som en treningsøkt. Du bestemmer!

Priser

Pris NOK 2860 per person i dobbeltrom.

Skjærgårdsveien - en sykkeltur i vakre omgivelser langs kysten fra Quality Hotel & Resort Skjærgården til Kragerø Resort. En helg med masse frisk luft, god mat og fine opplevelser. En fin tur som passer for alle!

Du ankommer Quality Hotel & Resort Skjærgården fredag ettermiddag, hvor du kan spise en god middag og få en god natts søvn. Her har vi både svømmebasseng, badstu og boblebad, og du kan selvsagt også bade i sjøen rett utenfor hotelldøren! Lørdag morgen kan du spise en god frokost før du kan nyte en lang dag med flott sykkeltur på Skjærgårdsveien. Den fine veien i skog og på landevei til Kragerø Resort er merket, og du får med deg sykkelkart. På veien passerer du Valle, en liten idyllisk perle hvor du kan ta deg en matbit eller en is, før du tråkker videre. Når du kommer til Kragerø er det en hyggelig liten fergetur over til Kragerø Resort. Da bærer det rett opp bakken - og så er du fremme. På Kragerø Resort har du hele ettermiddag og kvelden, hvor du kan kose deg i solen på sjøterrassen, på terrassen oppe på hotellet og i SPA-avdelingen. Hvorfor ikke også nyte et godt bad og en velsmakende middag her?

Selve sykkelturen er 45 kilometer. Det er en lett og fin løype som passer for alle, med vakker natur hele veien - en flott opplevelse ute i det fri.

I pakken inngår transport av bagasje fra Skjærgården til Kragerø lørdag formiddag. Du pakker og leverer bagasjen i resepsjonen før du sykler sørover. På søndag henter Teletur deg etter frokost og frakter både deg, bagasje og sykkel tilbake til Skjærgården. Transporten går fra Skjærgården lørdag klokken 12.00 til Kragerø, og på søndag blir du hentet klokken 12.00 og bragt tilbake til Skjærgården.

Du må ha med egen sykkel og utstyr. Vi vil være behjelpelig med oppbevaring av sykkel over natten, og eventuelt vask av klær om det er nødvendig. Fergebilletten fra Kragerø til Stabbestad er ikke inkludert i pakken.

Pakken kan bestilles som teambyggende aktivitet også i ukedager, men med et minimum på 10 personer. Dette på forespørsel. Pakken gjelder for ferie- og fritid i helgene fra fredag til søndag.

 

Pakken inkluderer:

  • Overnatting i dobbeltrom per person
  • Sykkelkart for ruten
  • Frokost både lørdag og søndag morgen
  • Middag både fredag og lørdag per person
  • Transport av bagasje lørdag og av person og sykkel søndag
  • Badeparken på Skjærgården og SPA-avdelingen på Kragerø Resort
Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder for minimum to personer i selskapet. Tilbudet gjelder weekend - fra fredag til søndag, og må bookes som en pakke med begge hotellene inkludert. Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet på begge hotellene.

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.