Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Høstferie 29. sept. t.o.m 6. okt.

Overnatt på Quality Hotel Skjærgården i høstferien! Der barn og voksne kan kose seg i badeparken, og bli med våre egne superhelter på mye lek og moro.

Bli med våre egne Superhelter på mye lek og moro i høstferien!

Quality Hotel Skjærgården har en stor Badepark der man får leke, bade og skli så mye man vil. Vi har store basseng som snirkler seg rundt palmer og fossefall, sklier som får det til å kile i magen, og et utendørsbasseng med undervannsstrømmer og utsikt rett ut i havgapet. Flytebrygge med sjøbad, og diverse uteaktiviteter.

Barnas hotell har i høstferien superhelt-tema, der våre egne superhelter finner på morsomme aktiviteter for barna hver eneste kveld   Barn er alltid i fokus hos oss, med eget lekerom. På kveldstid er det aktiviteter for barna med våre aktivitører. Det skjer masse på hotelllet som vil gjøre at dagene flyr og søvnen blir dyp.

Vi har familierom til 4 og 5 personer.

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder kun ved ledig kapasitet, og en visst antall rom og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.