Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Tid for familien

Nyt helgen på Quality Hotel™ Grand og opplev alt Kristiansund har å tilby!

Hos oss varer helgen helt fra torsdag til mandag, og feires med opptil 15% rabatt! 

Vi har samlet noen tips på hva du kan finne på under oppholdet ditt 👇🏼

🧜🏼‍♂️ Neptun Lekeland
Lekeland er fantastisk MORO! Her kan barna hoppe, klatre, skli, smyge, balansere og utforske. Bare 10 minutters kjøretur fra hotellet ligger regionens største lekeland, Neptun Lekeland! Ta med hele familien og kos dere på 2200 kvm fylt med lek og utfordringer.

💦
Atlanterhavsbadet
Stup inn i moroa med flere vannaktiviteter, bølger, badstu og lek. Dette blir garantert en herlig tid for både store og små! Atlanterhavsbadet ligger kun 6 minnuters kjøretur fra hotellet. 

🧗‍♀️ Klatresenter
For alle eventyrlystne sjeler som søker spenning og gleder seg over høyder! Uansett om du er nybegynner eller en erfaren klatrer, er Klatresenteret i Kristiansund her for å gi deg en gøy opplevelse! 

🎳 Futura Bowling
Perfekt for moro, latter og litt konkurranse med venner eller familie. Uansett om du treffer alle kjeglene eller lager din egen unike teknikk, er det en fantastisk aktivitet for alle! 

🎥 Caroline Kino
Popcorn, stor skjerm og gode filmer - det er oppskriften på en perfekt kveld. Og alt dette ligger rett over gata fra hotellet! Se kinoprogram her.

🛍 Shopping på ALTI
Bare et steinkast unna hotellet finner du ALTI, vårt nærmeste kjøpesenter! Utforsk et bredt utvalg av butikker og nyt en dag med shoppingglede for hele familien.

🍽 Middag på The Social Bar & Bistro
Uten mat og drikke duger hotellgjesten ikke. I vår restaurant, The Social Bar & Bistro finner du favoritter til både store og små.

🛥 Sundbåten
Denne historiske fergeturen tar deg med på en reise gjennom byens vakre kanaler. Hopp ombord og utforsk byen fra et unikt perspektiv! Gratis for alle! 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.