Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norge

Se alle hotell i Kristiansand, Norge

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norge

Clarion Hotel Ernst er et klassisk hotell med lange tradisjoner, midt i Kristiansand. Historisk interiør fra da Ernst var byens første hotell møter i dag moderne samtidskunst og et levende kulturliv.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,7
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Ernst

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vil du ha litt ekstra plass og luksus, eller et opphold utenom det vanlige? Oppgrader til en av våre fine suiter.

Juniorsuiter

Hotellets juniorsuiter er i størrelsen 35-40 kvadratmeter. To av suitene har separate soverom og stue, samt to bad. De resterende har sittegruppe i den ene enden av rommet. Samtlige rom har deilige senger i størrelsen 160 cm, flatskjerm og minibar.

Tårnsuiten

70 luksuriøse kvadratmeter i hotellets tårn. Soverommet har en deilig seng på 160 cm, TV og tilhørende bad med badekar og dusj. Stuen har sittegruppe med plass til ca. 8 personer, flatskjerm og god arbeidsplass. Suiten har utsikt mot havnen, minibar og kaffemaskin.

VIP-suiten

Hotellets flotteste suite er over to etasjer og på 80 kvadratmeter. Soverommet er i den øverste etasjen og har en deilig seng og tilhørende bad med dusj og badekar. Stuen i underetasjen har sittegruppe, balkong, flatskjerm, gjestetoalett og utsikt mot havnen. Et spektakulært rom for den som ønsker det aller beste.

Book suite

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og booking på
+47 38 12 86 00 eller via cl.ernst@strawberry.no

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.