Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Velkommen til bademoro i Grottebadet!

Priser

Fra 1050,-

Grottepakken - perfekt for små og store badeløver

Quality Hotel™ Harstad er hotellet for hele familien. Som en en stor seilskute med blått hav så langt du ser, sjekker du inn på splitter nye rom, smoothie til frokost, pluss pannekaker med ekstra av alt! Grottepakken inkluderer opphold på hotellet, 15% rabatt på restauranten vår, The Social, i tillegg til inngang til Grottebadet. 

Litt om Grottebadet

Inne i fjellet midt i Harstad sentrum finner du Nord-Norges artigste badeland. Dette er et spektakulært annerledersland med tropisk sommer hele året. Blant grotter og fossefall kan du og hele familien ha det moro med sklie, vannkanoner og bølgebasseng for de minste. Grottebadet har også stupetårn og idrettsbasseng for trening og mosjon, i tillegg til terapibasseng og boblebad for en herlig avkobling.

Priser Grottepakken
  • 1 voksen + 1 barn: 1050,-
  • 1 voksen + 2 barn: 1200,-
  • 2 voksne + 1 barn: 1450,-
  • 2 voksne + 2 barn: 1750,-
Betingelser
  • Min. 1 voksen, maks. 2 voksne
  • Min. 1 barn
  • Ved behov for ekstraseng tilkommer 300,- per natt.
    Kun tilgjengelig på standardrom.

Vi tar forbehold om endringer i pris. Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet og ikke i kombinasjon med andre rabatter og tilbud. 

Send forespørsel
3.2.2.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.