Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
 • Tilbud
 • Live musikk @ The Social Bar & Bistro i Fredrikstad

Live musikk @ The Social Bar & Bistro i Fredrikstad

Kickstart helgen med oss og opplev en kveld fylt med musikalsk sjarm og den perfekte fredagsstemningen på The Social Bar & Bistro på Quality Hotel Fredrikstad.

Live musikk @ The Social Bar & Bistro i Fredrikstad


Fredagskvelder har fått en helt ny betydning hos oss på The Social Bar & Bistro.

Vi inviterer deg til å bli med på en uforglemmelig start på helgen med vår livemusikkserie – gratis og åpen for alle i vår stemningsfulle lobbybar!  Se vår meny og book bord for å sikre deg plasser til en helaften!
 
Gratis inngang hver fredag kl 18.00-21.00

Live musikk på taket - i sommer! 
I sommer er vår Live musikk flyttet til taket, med panoramautsikt over Fredrikstad.

*Obs disse datoene vil det være i lobbybar og ikke taket grunnet lukket selskap: 13. juni, 28. juni. 


To trubadurer, en hver uke 

Hver annen uke skifter vi til en ny talentfull trubadur – Niklas på oddetallsuker og Johan på partallsuker. Musikerene kommer til å skape en unik opplevelse og en intim atmosfære med sine musikalske ferdigheter og personlighet.

 • Niklas er en dyktig musiker med en forkjærlighet for de beste norske og svenske klassikerne. Med et glimt i øyet tar han oss med på en musikalsk reise gjennom de fire siste tiår! 
 • Johan, en stødig musiker med en dyp kjærlighet for rock, som vil sørge for en kveld med lave skuldre og en fantastisk kombinasjon av norske og engelske pop- og rockeklassikere.
Passer perfekt til:

 • Vår kjære hotellgjest
  Gled deg til å forvandle fredagskvelden din, og bli med på vår gratis livemusikkserie på The Social Bar & Bistro. Start weekendoppholdet med en minneverdig kveld, du trenger ikke engang å forlate hotellet. Opplev en unik atmosfære i vår stemningsfulle lobbybar og nyt varierte forestillinger fra talentfulle musikere. Enten du vil booke bord for en helaften, ha noe godt å drikke eller bare ønsker å slappe av med live musikk foran peisen, er du hjertelig velkommen!

 • Kjære Fredrikstad-beboer
  Trenger du en grunn til å bli med ut med vennene dine i helgen? Vi har svaret! Bli med oss på Live musikk @ The Social Bar & Bistro for gratis livemusikk, hver fredag. Opplev Niklas og Johans unike musikalske reiser gjennom norske, svenske, og internasjonale klassikere. Uansett om du bor i nærheten eller litt lenger unna, skap gode minner med venner og nyt ekte stemning i vår hyggelige lobbybar.

 • Kjære afterwork-entusiast
  La oss gjøre fredags-afterwork til et høydepunkt! Inviter gjengen til Live musikk @ The Social Bar & Bistro for gratis livemusikk hver uke. Niklas og Johan vil sette stemningen med sitt talent og skape den perfekte atmosfæren for en stemningsfylt kveld sammen med gode kollegaer. Enten du jobber i nærheten eller må ta en kort tur, kan dere møtes hos oss og kickstart helgen på den beste måten!

Bli med på en kveld full av livlig musikk, deilig drikke og god stemning. 

 

Følg vår Facebook side for oppdateringer HER! 


Vi gleder oss til å se deg!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.