Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotell i Finnsnes

Bo på hotell i Finnsnes – en nordnorsk perle og et populært stopp på Hurtigruten. Bare en kort bro unna en av Norges vakreste øyer, Senja. Her kan du nyte fantastisk natur med fjell, fjorder, havutsikt, midnattssol og nordlys.

Velkommen til den sjarmerende byen Finnsnes, hvor eventyret begynner og naturen tar pusten fra deg! Den nordnorske perlen har mye å by på for de som ønsker en unik opplevelse. Med Senja som majestetisk nabo og med komforten på Comfort Hotel® Finnsnes, er dette en destinasjon du ikke vil gå glipp av.

Finnsnes er et flott utgangspunkt for å utforske den storslåtte øya Senja. For de som elsker naturen, tilbyr Senja et spektakulært landskap med majestetiske fjell, dype fjorder og idylliske strender. Ta en tur langs de vakre turstiene, opplev midnattssolen om sommeren eller opplev nordlyset om vinteren. Senja vil garantert ta pusten fra deg med sin skjønnhet og mangfold.

Etter en dag med utforsking og eventyr, er Comfort Hotel® Finnsnes det perfekte stedet å slappe av og lade opp batteriene. Hotellet tilbyr moderne og komfortable rom, vennlig service og deilige måltider. Med en avslappende atmosfære og alle bekvemmeligheter du trenger, vil du føle deg som hjemme mens du nyter oppholdet i denne pittoreske byen.

Hurtigruten, kanskje Norges mest ikoniske reiselivsopplevelse, legger til kai her og gir muligheter for uforglemmelige eventyr langs kysten. Fra Finnsnes kan du hoppe om bord og seile til pittoreske havner langs Nord-Norges spektakulære kystlinje, og oppleve den vakre naturen og rike kulturarven denne regionen har å by på.

Uansett om du er ute etter friluftsopplevelser, kulturelle opplevelser eller bare en avslappende ferie ved sjøen, vil Finnsnes og området rundt garantert imøtekomme dine forventninger. Ta deg tid til å utforske denne skjulte skatten, og la deg forføre av dens sjarm og mangfold. En reise til Finnsnes og Senja vil utvilsomt skape minner som varer livet ut.

Les mindre
1 hotell i Finnsnes

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.