Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Sommerpakke: 3-retters middag, hotell og frokost

Nå kan du booke en herlig hotellopplevelse i Norden med 3-retters middag, overnatting og frokost – alt til en skikkelig bra pakkepris.

En fullstendig hotellopplevelse – fra 1990 kr for to!

Nyt litt ekstra av den etterlengtede årstiden! Unn deg et hotellopphold med en forhåndsbooket middag sammen med en venn, familie eller noen du er glad i – eller hvorfor ikke bare sørge for litt alenetid?

Innled kvelden med en 3-retters middag, for så å lande i en akkurat passe myk hotellseng for en god natts søvn. Morgenen derpå starter du dagen på beste måte med et stort frokostutvalg – for hva er vel et hotellopphold uten? Book den ultimate middagspakken for én eller to personer, fra 995 kr per person/natt i dobbeltrom (totalt 1990 kr) og fra 1390 kr for én person/natt i enkeltrom.

Tilbudet gjelder alle dager 27. juni - 18. august, og hver helg (torsdag til søndag) 22. august - 15. september. Book senest 12. september!


På Clarion Hotel® The Pier serveres middag i Livingroom.

Vilkår og betingelser

Tilbudet inkluderer en 3-retters middag, overnatting og frokost for én eller to personer, avhengig av hva du ønsker å booke. Reiser du med barn? Kontakt hotellet dere vil bo på for å booke middag for dem også, da dette medfører et tillegg i prisen. Det kan dessverre ikke garanteres en ny meny for dag to om man booker tilbudet for flere kvelder. Tilbudet gjelder et begrenset antall hotell og rom, med siste mulige utsjekksdato 15. september 2024. Bookingen kan kanselleres eller endres fram til 16:00 på ankomstdagen.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.