Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Wood Hotel Bodø Bodø ,  Norge

Wood Hotel Bodø

Bodø,  Norge

Dørene har endelig åpnet på Wood Hotel Bodø, med majestetisk beliggenhet på Rønvikfjellet. Nyt fantastisk utsikt fra det bærekraftige trebygget, med 10 000 kvadratmeter, 145 hotellrom, 30 leiligheter, spisesteder, velværeavdeling og konferansefasiliteter.

Wood Hotel Bodø 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Restaurant 7th Floor

Restaurantene våre er tenkt ut av den prisberømte kokken Christian André Pettersen og hans team på Nord Matstudio. Med naturen som inspirasjon har de utviklet et kulinarisk konsept som gjenspeiler omgivelsene og henter inspirasjon fra gamle matlagingsmetoder, med tilført nyskapende varianter fra den komfortable bistrotradisjonen. Her står kvalitet og smaker i fokus – så enkelt som det!

Cocktail Bar 7th Floor

Det perfekte stedet å tilbringe kvelden, enten du er ute etter en god drink eller litt spennende musikk.

Turisthytta Café 1st Floor

Rønvikfjellet hvor Wood Hotel Bodø ligger, var tidligere stedet for turisthytta, et kjent landemerke og samlingspunkt for turister og lokalbefolkningen siden 1890. Nå blåser Turisthytta Café i hotellets første etasje nytt liv i dette ikoniske stedet. Enten du kommer før eller etter en fottur, eller bare søker en matbit inspirert fra tidløse oppskrifter, er alle velkomne til å nyte den innbydende atmosfæren her.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.